Degete mici (Editia 2011)

Degete mici (Editia 2011) - Filip Florian
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDegete mici (Editia 2011)
Comanda acum "Degete mici (Editia 2011) - Filip Florian" de pe libraria ishop la pretul de 14,20 lei
Descriere carte:
Romanul Degete mici a fost recompensat cu Premiul pentru debut al Romaniei literare, Premiul de excelenta pentru debut in literatura al UNPR si Premiul Uniunii Scriitorilor pentru cel mai bun debut in proza. Degete mici a fost tradus si publicat in Ungaria (Magvet?), Polonia (Czarne), Germania (Suhrkamp), SUA (Harcourt), Slovenia (Didakta), Slovacia (Kalligram), Italia (Fazi) si Spania (Acantilado).  

Linistea unui oras de munte e spulberata cind, in incinta unui castru roman, un copil descopera o groapa comuna. In furtuna care se stirneste ? si care aduce laolalta procurori, arheologi, fosti detinuti politici, ziaristi, politisti si soldati ? teoria cea mai plauzibila pare a fi cea a unei crime comuniste din anii ?50. Povesti de viata, prevestiri citite in zat de cafea si o tulburatoare relatie de dragoste vin peste tinarul arheolog Petrus, martorul acelei agitatii generale. Pentru un verdict transant, e nevoie de citiva antropologi argentinieni, cautatori ai vechilor "desaparecidos", victimele juntei militare de la Buenos Aires, din anii ?70-?80. Un calugar straniu, dominat de viziuni ale Maicii Domnului, da un altfel de raspuns misterului acelor oseminte.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Degete mici (Editia 2011)
Cartea Degete mici (Editia 2011) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Degete mici (Editia 2011) - Filip Florian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Suvenire din Italia - Vasile Alecsandri Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Vasile Alecsandri
11,40 lei
Bietul Ioanide - George Calinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
George Calinescu
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana