De unde provenim? Vol. 1 + 2

De unde provenim? Vol. 1 + 2 - Ernst Rifgatovici Muldashev
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDe unde provenim? Vol. 1 + 2
Comanda acum "De unde provenim? Vol. 1 + 2 - Ernst Rifgatovici Muldashev" de pe libraria ishop la pretul de 71,25 lei
Descriere carte:
" Sunt un cercetator stiintific tipic si mi-am dedicat intreaga viata studierii si cercetarii structurii si biochimiei tesuturilor umane, in vederea folosirii lor ulterioare pentru transplante in chirurgia oculara si estetica. Suport cu greu compania persoanelor care au inclinatii pentru extrasenzorial, practici vrajitoresti, legaturi cu lumea de dincolo si alte ciudatenii de acest fel. De aceea nu m-am gandit niciodata ca voi putea sa ma preocup, din punct de vedere stiintific, de problemele creationiste, de antropogeneza sau de constientizarea religiei din punct de vedere filozofic. Totul a inceput de la o intrebare simpla: de ce ne uitam unii in ochii altora? "

Ernst Rifgatovici Muldashev poseda un tip original de gandire si stie sa expuna subiecte stiintifice serioase intr-un limbaj simplu si accesibil. Cartea De Unde Provenim? este scrisa intr-un stil artistic, dar in esenta este o lucrare profund stiintifica. Se adreseaza atit cercului larg de cititori, cit si specialistilor in domeniu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre De unde provenim? Vol. 1 + 2
Cartea De unde provenim? Vol. 1 + 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "De unde provenim? Vol. 1 + 2 - Ernst Rifgatovici Muldashev" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa vezi si sa interpretezi aura - Ted Andrews Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Ted Andrews
16,05 lei
Apocalipticul razboi animale vs. om - Lemi Gemil Mecari Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Lemi Gemil Mecari
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational