De la utopie la istorie. Revolutiile din 1989 si urmarile lor

De la utopie la istorie. Revolutiile din 1989 si urmarile lor - Sorin Antohi, Vladimir Tismaneanu (coordonatori)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDe la utopie la istorie. Revolutiile din 1989 si urmarile lor
Comanda acum "De la utopie la istorie. Revolutiile din 1989 si urmarile lor - Sorin Antohi, Vladimir Tismaneanu (coordonatori)" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Cea de-a zecea aniversare a revolutiilor din Europa Centrala si de Est a oferit un excelent punct de pornire pentru o analiza a iluziilor, asteptarilor si bilantului primului deceniu postcomunist, ca si pentru o incercare de a face previziuni pentru un viitor mai apropiat sau mai indepartat.
De la utopie la istorie reprezinta nu numai o serie de eseuri semnate de cunoscuti specialisti, ci rezultatul unui proiect de anvergura, in care un grup international de cercetatori si intelectuali, inclusiv fosti disidenti si actuali politicieni, s-au angajat intr-o dezbatere asupra cauzelor, contextelor, semnificatiilor si mostenirilor momentului 1989.
Diversitatea tematica si pluralitatea punctelor de vedere nu dauneaza cu nimic unitatii volumului, editorii lui, Sorin Antohi si Vladimir Tismaneanu, reusind sa surprinda prin alegerea textelor nu numai atmosfera de dezbatere publica, ci si dorinta comuna a tuturor participantilor de a in]elege si explica sensurile si implicatiile anului 1989 in istoria contemporana.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre De la utopie la istorie. Revolutiile din 1989 si urmarile lor
Cartea De la utopie la istorie. Revolutiile din 1989 si urmarile lor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "De la utopie la istorie. Revolutiile din 1989 si urmarile lor - Sorin Antohi, Vladimir Tismaneanu (coordonatori)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Trei ani la urne - Dan Mihalache, Iulia Huiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Dan Mihalache, Iulia Huiu
25,11 lei
A doua sansa - Zbigniew Brzezinski Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Zbigniew Brzezinski
16,62 lei
Secretele Lui Colin Powell - Oren Harari Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Oren Harari
22,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica