De la moarte pina-n zori

De la moarte pina-n zori - Thomas Wolfe
Pret: 42,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDe la moarte pina-n zori
  • Autor: Thomas Wolfe
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Clasicii Modernitatii
  • Categoria: Arta
  • ISBN: 978-973-46-0899-7
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 312
  • Format carte: 130 x 200 mm
Comanda acum "De la moarte pina-n zori - Thomas Wolfe" de pe libraria ishop la pretul de 42,70 lei
Descriere carte:
Traducere din limba engleza de Anca-Gabriela Sirbu De la moarte pina-n zori este o colectie de 14 povestiri, unite prin atmosfera sumbra si amestecul de proza lirica si impre­sionism. Desi inclinat sa scrie romane fluviu, asemeni mento­rului sau, Proust, Thomas Wolfe a reusit sa slefuiasca 14 bijuterii, adeva­rate tururi de forta stilistica. Acest volum l-a facut pe Faulkner sa-l considere cel mai mare scriitor ame­rican in viata si i-a in­fluentat atit pe Jack Kerouac, cit si pe Philip Roth. Povestirile descriu o lume lipsita de orice spe­ranta, unde singura certitudine este moartea. ?Numele lui Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald si Thomas Wolfe sint repere de neocolit ale secolului XX. Fiecare dintre acestia a devenit o adevarata legenda inca din timpul vietii.? ( The Hemingway Review ) ?Thomas Wolfe scria de parca ar fi fost minat de insusi geniul inspiratiei. Nici un alt autor din generatia sa nu a stapinit limbajul cu atita maiestrie, nici nu a avut pasiunea si energia lui.? ( The New Yorker ) ?Wolfe este un scriitor care s-a daruit operei sale cu o intensitate fara precedent, un scriitor chinuit de stradania neincetata de a-si stapini materialul si talentul, uriase amindoua: o confruntare dura, epuizanta, nebuneasca.? ( Publishers Weekly )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre De la moarte pina-n zori
Cartea De la moarte pina-n zori in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "De la moarte pina-n zori - Thomas Wolfe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
qweqweqweeqew - Augustin Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Augustin
0,00 lei
Van Gogh - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
***
44,55 lei
Palatul Elisabeta. Centrul regalitatii in Romania de azi - Principele Radu al Romaniei Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Principele Radu al Romaniei
71,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta