De la latina la romana. Editia a II a revazuta

De la latina la romana. Editia a II a revazuta - Marius Sala
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDe la latina la romana. Editia a II a revazuta
Comanda acum "De la latina la romana. Editia a II a revazuta - Marius Sala" de pe libraria ishop la pretul de 10,50 lei
Descriere carte:
"Prezenta editie reproduce textul revizuit al editiei din 1998. Am facut cateva adaosuri la bibliografie si unele modificari(mai ales de ordin tehnic sau stilistic).Am corectat(in masura in care au fost descoperite)erorile(cele mai multe de tipar)din editia anterioara. Pentru a usura consultarea cartii am adaugat si un indice de cuvinte care cuprinde numai cuvinte romanesti, deoarece cuvintele straine aduse in discutie servesc doar la explicarea acestora. Colegul Andrei Avram a avut amabilitatea de a fi parcurs cu multa atentie prima editie si sa-mi semnaleze observatiile sale, ca totodeauna,pertinente.Il rog sa primeasca multumirile mele calduroase." Maris Sala Extras din prefata la editia I semnata Marius Sala: "...intentionam sa punem la dispozitia celor interesati o colectie "Limba romana" cu o serie de lucrari de dimensiuni medii consacrate diverselor aspecte ale limbii noastre.Scopul explica felul de prezentare;textul nu va fi o expunere savanta cu citate si trimiteri bibliografice(o bibliografie de baza va insoti fiecare carte), ci mai degraba o expunere accesibila unui public cat mai larg, pe intelesul tuturor."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre De la latina la romana. Editia a II a revazuta
Cartea De la latina la romana. Editia a II a revazuta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "De la latina la romana. Editia a II a revazuta - Marius Sala" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Etimologii romanesti si straine - Emil Vrabie Urmatoarea carte recomandata din categoria Lingvistica
Emil Vrabie
4,66 lei
Melodia vorbirii in limba romana. - Laurentiu Dascalu Jinga Urmatoarea carte recomandata din categoria Lingvistica
Laurentiu Dascalu Jinga
4,28 lei
Etimologii. Istoria unor cuvinte - Vasile Fratila Urmatoarea carte recomandata din categoria Lingvistica
Vasile Fratila
4,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LingvisticaCarti recomandate din categoria Lingvistica