De ce plangeti, domnisoara?

De ce plangeti, domnisoara? - Ilinca Balas
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDe ce plangeti, domnisoara?
Comanda acum "De ce plangeti, domnisoara? - Ilinca Balas" de pe libraria ishop la pretul de 28,21 lei
Descriere carte:
"Domnisoara, am o veste proasta. Este ora opt dimineata. Incepe o noua zi."? Asa se deschide cartea despre iubire, tradare, incredere, deziluzii si speranta, adica despre viata pur si simplu, a Ilincai Balas. Eroina ei face parte din "categoria mica de oameni care privesc inceputul fiecarei zile cu o oarecare nedumerire"?. Nedumerirea se naste din inocenta, dar si din naivitatea de a crede ca, privita de sus, existenta are o logica si un schepsis. Ea seamana si cu mirarea pusa de obicei in seama poetilor si filosofilor, de aici rezonanta melodica a multor secvente autoreflexive. La cei 30 de ani ai ei, Alina incearca sa raspunda pe indelete, pe nerasuflate si in mai multe variante la intrebarea din titlu.

Alex Goldis are dreptate: "Pe cat de banala e relatia amoroasa dintre Andrei si Alina, doi sceptici de meserie, pe atat de plina de nuante devine ea in finele montaje introspective din De ce plangeti, domnisoara?. Finetea analizei si acuitatea detaliului psihologic, putin obisnuite la debutantii din ultimii ani, rastoarna potentiala drama telenovelistica intr-o poveste enigmatica despre deziluzie, midlife crisis si tocirea ireversibila a sentimentelor."?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre De ce plangeti, domnisoara?
Cartea De ce plangeti, domnisoara? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "De ce plangeti, domnisoara? - Ilinca Balas" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tanase Scatiu  - Duiliu Zamfirescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Duiliu Zamfirescu
9,50 lei
Jurnalul lui Dracula - Marin Mincu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Marin Mincu
17,57 lei
Cartusiera gri - Nicolae Rotaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Nicolae Rotaru
31,07 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana