De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? - audio book

De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? - audio book - Allan Pease si Barbara Pease
Pret: 38,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDe ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? - audio book
Comanda acum "De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? - audio book - Allan Pease si Barbara Pease" de pe libraria ishop la pretul de 38,00 lei
Descriere carte:
Durata: aproximativ 4 ore

La Curtea Veche, cartile vorbesc si sunt ascultate! De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda?
Primul audiobook in formula integrala de pe piata romaneasca

Nu-i asa, doamnelor, ca va suparati cand partenerul dumneavoastra se uita la televizor in loc sa va raspunda la intrebari? Nu-i asa, domnilor, ca sunteti agasati de palavrageala "fara sens" a partenerei dumneavoastra? Autorii acestei carti si-au propus sa prezinte unui public larg motivele pentru care barbatii si femeile gandesc diferit si ce este de facut in aceasta privinta. Totul porneste de la prezentarea ultimelor descoperiri in domeniile cercetarii asupra creierului, biologiei evolutioniste, geneticii, psihologiei si schimbarilor sociale. Rezultatul este o privire revelatoare, uneori socanta, asupra teritoriului de lupta trasat intre sexe. Aflati diferentele de gandire dintre barbati si femei. Odata ce veti invata secretele celuilalt, nu veti mai cadea niciodata in capcana reprosurilor si a mustrarilor de constiinta.

Disponibile in format AUDIOBOOK , titlurile Curtea Veche se adreseaza tuturor acelora dintre noi care gasesc ca preocuparile de zi cu zi le lasa prea putin timp pentru lectura.

Acum puteti beneficia de sfaturile sotilor Pease in persoana: De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda ? primul audiobook in formula integrala de pe piata, realizat dupa scenariul original aprobat de autori.

Aflati: De ce femeile citesc ganduri iar barbatii nu vor cere niciodata indicatii de orientare De ce barbatii nu asculta si femeile nu pot citi harti Cum sa evitati certurile, neintelegerile si conflictele Intuitia - puterea radarului feminin Cum sa convingeti sexul opus sa spuna ?da?

BARBARA & ALLAN PEASE Why Men Don't Listen and Women Can't Read Maps - audio book 
Copyright ? 2001 by Allan Pease for Why Men Don't Listen and Women Can't Read MapsAll rights reserved.
 ? CURTEA VECHE PUBLISHING, 2007 pentru prezenta versiune in limba romana


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? - audio book
Cartea De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? - audio book in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? - audio book - Allan Pease si Barbara Pease" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jurnalul unui mag (audiobook) - Coelho Paulo Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Coelho Paulo
22,50 lei
Metamorfoza - Franz Kafka Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Franz Kafka
40,50 lei
Gastronomice, vol. 5 - Teodoreanu Pastorel Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Teodoreanu Pastorel
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AudiobooksCarti recomandate din categoria Audiobooks