Daruind vei dobindi. Cuvinte de credinta

Daruind vei dobindi. Cuvinte de credinta - N. Steinhardt
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDaruind vei dobindi. Cuvinte de credinta
  • Autor: N. Steinhardt
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Seria De Autor N. Steinhardt
  • Categoria: Religie
  • ISBN: 978-973-46-1084-6
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 592
  • Format carte: 130 x 200 mm
Comanda acum "Daruind vei dobindi. Cuvinte de credinta - N. Steinhardt" de pe libraria ishop la pretul de 50,30 lei
Descriere carte:
Volumul reprezinta o sinteza a textelor si a gindirii teologice ale lui Steinhardt, dar si o incununare a tuturor scrierilor cunoscutului critic si eseist increstinat in inchisoarea de la Jilava si calugarit la Manastirea Rohia din Maramures.

?Volumul de cuvintari al parintelui Nicolae Delarohia (N. Steinhardt) reprezinta o sinteza a textelor si a gindirii sale teologice, dar si o incununare a tuturor scrierilor cunoscutului critic si eseist increstinat in inchisoarea de la Jilava si calugarit la Manastirea Rohia din Maramures. Cuvintarile parintelui Nicolae sint mai mult decit predici sau omilii in sensul propriu al termenilor. Nu doar stilul, ci mai ales continutul, tipul de abordare, incursiunile in alte domenii, exemplele din diferite discipline, citatele din cei mai diversi autori fac din ele ceea ce specialistii au numit ?eseu teologic?. Desi intocmite si scrise fragmentar, la distante mari de timp una de alta, cuvintele de credinta alcatuiesc un mozaic tematic bogat si isi regasesc unitatea in intentia de construire a unui indrumar teoretic, dar mai ales practic al crestinului autentic si neidealizat, sincer si nefatarnic, atent cu sine, dar si cu ceilalti.? (Stefan Iloaie)  

Editie ingrijita, note, studiu introductiv si referinte critice de Stefan Iloaie. Repere biobibliografice de Virgil Bulat. Indici de Macarie Motogna. Volumul contine CD audio cu Predica la Duminica Ortodoxiei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Daruind vei dobindi. Cuvinte de credinta
Cartea Daruind vei dobindi. Cuvinte de credinta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Daruind vei dobindi. Cuvinte de credinta - N. Steinhardt" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie