Darth maul - Vanatorul din umbra

Darth maul - Vanatorul din umbra - Michael Reaves
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDarth maul - Vanatorul din umbra
Comanda acum "Darth maul - Vanatorul din umbra - Michael Reaves" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Dupa ani de asteptare in umbra, Darth Sidious intreprinde primul pas al planului sau diabolic de ingenunchere a Republicii.
Esentiali in acest plan sunt neimodianii care conduc Federatia Comerciala, insa unul dintre ei dispare si Sidious nu are nevoie de instictele sale amplificate de Forta pentru a banui o tradare. Ii porunceste ucenicului Darth Maul sa-l vaneze pe tradator.

Este prea tarziu. Secretul a ajuns deja in mainile brokerului de informatii Lorn Pavan, ceea ce-l plaseaza pe acesta in fruntea listei de asasinate a lui Darth Maul.
Pentru ca apoi, pe strazile si in canalizarile labirintice ale Coruscantului, planeta-capitala a Republicii, drumul lui Lorn sa se incruciseze cu al Darshei Assant, padawana aflata in misiunea care sa-i ofere confirmarea de cavaler Jedi. Viitorul Republicii depinde acum de Darsha si Lorn. Cum pot insa spera o Jedi neconfirmata si un om simplu, cu totul strain de caile puternice ale Fortei, sa triumfe in fata unuia dintre cei mai teribili ucigasi din galaxie?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Darth maul - Vanatorul din umbra
Cartea Darth maul - Vanatorul din umbra in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Darth maul - Vanatorul din umbra - Michael Reaves" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sirenele de pe Titan - Vonnegut Kurt Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Vonnegut Kurt
25,20 lei
Tradari (Altfel de Ingeri, vol. 2) - Lili St. Crow Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Lili St. Crow
37,90 lei
Arena - Fredric Brown Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Fredric Brown
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune