Dansand Spre America

Dansand Spre America - JONG Erica, Trad. NISTOR Irina-Margareta
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDansand Spre America
Comanda acum "Dansand Spre America - JONG Erica, Trad. NISTOR Irina-Margareta" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
Numarandu-se printre cele mai complexe si ambitioase lucrari ale Ericai Jong, cartea prezinta istoria intinsa pe parcursul a o suta de ani a unei familii de evrei din America, reflectata prin intermediul a patru generatii de femei, apartinand unui clan artistic nonconformist. Este o povestire despre mame si fiice, bunici si strabunici, o saga despre femeia moderna si despre lupta sa acerba pentru demnitate si afirmare. Reusind sa supravietuiasca pogromului rusesc ? in care si-a pierdut tatal, copilul cel mare si fratele vitreg ?, Sarah Solomon soseste in America in anul 1906. Pe vapor, ea se indragosteste de Sim Copley, un impatimit al culturii ebraice. Impreuna, debarca intr-o lume moderna, eclectica, elevata, America inceputului de secol. Sarah devine o talentata portretista, foarte bine cotata in cadrul boemei newyorkeze, reusind sa faca avere si la Hollywood. Salome, fiica Sarei, paraseste America in 1929 si zboara cu avionul la Paris, unde, in scurt timp, reuseste sa se afirme ca talentata scriitoare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dansand Spre America
Cartea Dansand Spre America in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dansand Spre America - JONG Erica, Trad. NISTOR Irina-Margareta" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Hotomanii - William Faulkner Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
William Faulkner
37,99 lei
Focuri vii - Poveste secreta  - Pierre Drieu La Rochelle Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Pierre Drieu La Rochelle
14,16 lei
Bestiarele - Henry de Montherlant Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Henry de Montherlant
21,84 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura clasicaCarti recomandate din categoria Literatura clasica