Daca nu-ti iese din prima, citeste aceasta carte!

Daca nu-ti iese din prima, citeste aceasta carte! - David P. Schloss
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDaca nu-ti iese din prima, citeste aceasta carte!
Comanda acum "Daca nu-ti iese din prima, citeste aceasta carte! - David P. Schloss" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:

Principii cu eficienta garantata pentru atingerea cotei maxime de success

Cliseul este: "incearca, incearca din nou!" . De multe ori , oamenii incearca si tot incearca numai pentru a obtine iar si iar acelasi rezultate. Ceea ce este de cele mai multe ori diferit de a interpreta procesele si de a gandi strategiile.

Aceasta carte reaminteste cititorilor acele principii esentiale pentru a reusi care astazi par uitate, dar care intotdeauna au separat invingatorii de cei care pierd. Pentru a obtine un efect pozitiv de durata asupra vietii tale, trebuie sa iti schimbi modul de a gandi. Citind aceasta carte vei fi inspirat sa vezi diferit si sa reactionezi diferit la situatiile din propria viata. Asta te va plasa intr-o noua pozitie, mult mai avantajoasa, pentru a obtine beneficii pe termen lung si o viata implinita.

Pentru a face mai mult, a avea mai mult si a fi mai mult.citeste, asimileaza si aplica ideile din aceasta minunata carte. Este o carte invingatoare!
Aceasta carte este plina de inspiratie concentrate in doze usor de asimilat. Principiile subliniate de Dave Schloss iti capteaza atentia si mesajul este puternic, dar succint. Se recomanda atat tinerilor cat si maturilor deopotriva.

David Schloss, autor de prestigiu care se bucura de success oriunde pe mapamond, ofera produse motivationale care au darul de a inspira pe oameni sa atinga varful performantelor personale.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Daca nu-ti iese din prima, citeste aceasta carte!
Cartea Daca nu-ti iese din prima, citeste aceasta carte! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Daca nu-ti iese din prima, citeste aceasta carte! - David P. Schloss" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dincolo de barbati si make-Up - Seven Suphi Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Seven Suphi
23,75 lei
Tratat de manipulare - R. V. Joule & J. L. Beauvois Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
R. V. Joule & J. L. Beauvois
22,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala