Daca Iti Pasa De Copilul Tau

Daca Iti Pasa De Copilul Tau - Orban Adrian
Pret: 22,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDaca Iti Pasa De Copilul Tau
  • Autor: Orban Adrian
  • Editura: All
  • Colectia: Medicina Pentru Toti <br>(ghiduri Pentru Parinti)
  • Categoria: Ghidul mamei
  • ISBN: 973-571-636-4
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 148
  • Format carte:
Comanda acum "Daca Iti Pasa De Copilul Tau - Orban Adrian" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Subiectul lucrarii este analiza aspectelor dezvoltarii psihice la copiii in varsta de 0-20 ani. Scopul este unul practic: parintii sunt informati si sfatuiti cum sa se comporte cu copiii lor in functie de particularitatile varstei. Sunt analizate detaliat relatiile dintre adulti si copii (bunici-parinti, bunici-copii, parinti-copii, copii-copii, parinti-profesori-copii, copil-parinte unic, copil-parinte vitreg etc). Problemele cele mai frecvente ce pot aparea pe parcursul educarii copilului, ct si motivele care le-au generat sunt discutate si cautate cai de rezolvare a lor. Sunt descrise si cele mai frecvente tulburari psihice intalnite la copil.     Cartea cuprinde sfaturi utile pentru punerea la punct a unui sistem de ingrijire a copiilor: Nu il trata ca egalul tau, orict de matur este, lundu-l drept confident. Nu il incarca cu griji, indoieli, vinovatii care nu sunt ale sale, cu insecuritate emotionala. Da-i voie sa se dezvolte emotional matur si increzator si gaseste-ti sprijinul emotional de care ai nevoie in compania unui adult. Multi parinti reusesc sa-si faca treaba destul de bine daca:             - constituie un model demn de urmat; - formeaza un front comun cu mama tata; - au o atitudine previzibila si ferma fata de reguli; - sunt sinceri si afectuosi cu copiii lor. Parintii rezonabili nu vor ascultare oarba din partea copiilor si nu vor sa-i dirijeze dupa vointa lor. Arta educatiei consta in a nu impune cerintele necesare cu forta, ci in a-i explica copilului necesitatea lor, cat si in a-i da copilului libertatea de a alege din mai multe variante.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Daca Iti Pasa De Copilul Tau
Cartea Daca Iti Pasa De Copilul Tau in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Daca Iti Pasa De Copilul Tau - Orban Adrian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bebelusul si Prichindelul Tau (0-3 Ani) - MUESER Anne Marie, Trad CARARE Valentina Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghidul mamei
MUESER Anne Marie, Trad CARARE Valentina
22,41 lei
Dr. Spock. Ghidul Viitoarei Mame - GREENFIELD Marjorie Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghidul mamei
GREENFIELD Marjorie
22,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghidul mameiCarti recomandate din categoria Ghidul mamei