DUNE: CASA ATREIDES

DUNE: CASA ATREIDES - Brian Herbert, Kevin J. Anderson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDUNE: CASA ATREIDES
Comanda acum "DUNE: CASA ATREIDES - Brian Herbert, Kevin J. Anderson" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Opera complexa si profetica, cronica planetei desertice Dune, asa cum a fost ea imaginata de catre Frank Herbert in urma cu mai bine de patruzeci de ani, a inflacarat mintile a milioane de cititori din intreaga lume. La moartea sa, in 1986, Frank Herbert publicase sase romane din seria DUNE. O mare parte a amplei sale viziuni a ramas insa nescrisa. Pornind de la insemnarile tatalui sau, Brian Herbert a colaborat cu romancierul Kevin J. Anderson pentru a asterne pe hirtie un episod inedit din vasta epopee, ingaduindu-ne sa privim in trecutul acestui stralucit univers fictional... cu decenii inainte ca Paul Muad'Dib Atreides sa fi pasit pentru intiia oara pe nisipurile fierbinti ale planetei Arrakis...

In CASA ATREIDES, batrinul imparat Elrood al IX-lea stapineste Tronul Leului de Aur, domnind autoritar asupra intregului univers cunoscut, in vreme ce fiul sau Shaddam unelteste impotriva sa, arzind de nerabdare sa ii ia locul. Ordinul cvasi-religios al surorilor Bene Gesserit urmeaza cu strictete un plan eugenic secret, menit sa duca la nasterea unui copil-zeu, atotputernicul Kwisatz Haderach. Pe planeta desert Arrakis, planetologul imperial Kynes incearca sa patrunda secretele mirodeniei, substanta cea mai pretioasa din intregul Imperiu si unica resursa a planetei pe care bastinasii, temutii razboinici fremeni, o numesc Dune. In tot acest timp, o familie nobiliara minora, Casa Atreides, alege sa urmeze calea primejdioasa a onoarei, stirnind ura neimpacata a rivalilor din Casa Harkonnen si declansind o inlantuire de evenimente ce vor schimba cursul istoriei.

Dar acesta este numai inceputul. In cursul acestui an vor aparea si celelalte doua volume ale trilogiei Preludiul Dunei, CASA HARKONNEN si CASA CORRINO, care aduc seria la un punct culminant de o tensiune extraordinara, deschizind calea pentru evenimentele din DUNE, capodopera lui Herbert senior.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre DUNE: CASA ATREIDES
Cartea DUNE: CASA ATREIDES in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "DUNE: CASA ATREIDES - Brian Herbert, Kevin J. Anderson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nina si misterul notei a opta - Moony Witcher Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Moony Witcher
32,99 lei
Tradarea - P.c. Cast, Kristin Cast Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
P.c. Cast, Kristin Cast
37,91 lei
Interviu cu un vampir - Anne Rice Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Anne Rice
23,74 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune