DRAGOSTEA SI RAUL. CANTECELE SERAFIMULUI 2

DRAGOSTEA SI RAUL. CANTECELE SERAFIMULUI 2 - Anne Rice
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDRAGOSTEA SI RAUL. CANTECELE SERAFIMULUI 2
Comanda acum "DRAGOSTEA SI RAUL. CANTECELE SERAFIMULUI 2 - Anne Rice" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
"AM AVUT UN VIS CU INGERI. I-AM VAZUT si i-am auzit intr-o superba si nesfarsita noapte galactica. Am vazut luminile care erau acesti ingeri, zburand ici si colo, in strafulgerari de irezistibila stralucire... Am simtit cum ma inconjoara dragostea in acest taram urias si neasemuit al sunetului si luminii? si m-a invaluit ceva asemanator tristetii, contopind insusi miezul fiintei mele cu vocile care cantau, pentru ca vocile cantau despre mine?"

Astfel incepe noul roman al lui Anne Rice, liric, obsedant, un thriller metafizic cu ingeri si asasini care evoca din nou lumi intunecate si periculoase din vremurile de demult. Anne Rice ne transporta pe alte taramuri, de data aceasta in Roma secolului al XV-lea, un oras al domurilor si gradinilor suspendate, al turnurilor si crucilor inaltate spre norii vesnic schimbatori, al colinelor familiare si al pinilor inalti? Un oras al lui Michelangelo si al lui Rafael, al Sfintei Inchizitii si al lui Leon al X-lea, al doilea fiu al lui Lorenzo de Medici, detinatorul tronului papal.

In aceasta epoca, in acest secol, Toby O'Dare, fost asasin platit al guvernului, este insarcinat de ingerul Malchiah sa rezolve o crima teribila produsa prin otravire si sa dezlege misterul unui loc bantuit de un spirit fara de odihna - un diabolic dibbuk.

Imbarcat el insusi intr-o calatorie a ispasirii, O'Dare se reconecteaza la propriul trecut, cu aspectele lui luminoase si intunecate, infricosatoare si tandre, condus de fagaduinta salvarii si de o viziune mai adanca si mai bogata asupra dragostei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre DRAGOSTEA SI RAUL. CANTECELE SERAFIMULUI 2
Cartea DRAGOSTEA SI RAUL. CANTECELE SERAFIMULUI 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "DRAGOSTEA SI RAUL. CANTECELE SERAFIMULUI 2 - Anne Rice" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Francezul - Elisabeth Hand Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Elisabeth Hand
18,99 lei
Steaua Pandorei (vol. IV) - Peter F. Hamilton Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Peter F. Hamilton
39,90 lei
2010: A doua odisee - Arthur C. Clarke Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Arthur C. Clarke
44,01 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune