Curtea de Apel Cluj. Buletinul jurisprudentei in materie penala

Curtea de Apel Cluj. Buletinul jurisprudentei in materie penala -
Pret: 50,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCurtea de Apel Cluj. Buletinul jurisprudentei in materie penala
  • Autor:
  • Editura: Universul Juridic
  • Colectia: Buletinul jurisprudentei
  • Categoria: Jurisprudenta
  • ISBN: 1583-688600803
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 456
  • Format carte: 17X24
Comanda acum "Curtea de Apel Cluj. Buletinul jurisprudentei in materie penala - " de pe libraria ishop la pretul de 50,00 lei
Descriere carte:
Solutiile pronuntate de Curtea de Apel Cluj sunt socotite, desigur, in mod justificat, "repere ale jurisprudentei", in conditiile in care aceasta instanta se bucura de un bine meritat prestigiu.

Colegiul de redactie, alcatuit din judecatori la Sectia penala, a realizat o selectie riguroasa a solutiilor pronuntate in anul 2007, retinand si prelucrand spre publicare unele dintre cele mai interesante hotarari judecatoresti. Astfel, fiecare cauza selectata este reprezentativa pentru cel putin o chestiune punctuala relevanta de drept material sau procesual. Un alt criteriu de selectie al spetelor a fost varietatea, astfel incat lucrarea sa intereseze practicieni si teoreticieni din cat mai multe domenii conexe dreptului; utilitatea lucrarii, insa, depaseste granitele celor care practica dreptul.

Indexul tematic, cuprinzand notiunile de drept material si procesual ce apar in culegere, faciliteaza consultarea lucrarii, o lucrare ce se impune de la sine.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Curtea de Apel Cluj. Buletinul jurisprudentei in materie penala
Cartea Curtea de Apel Cluj. Buletinul jurisprudentei in materie penala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Curtea de Apel Cluj. Buletinul jurisprudentei in materie penala - " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Actiunea in revendicare - Rudolf Schmutzer Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurisprudenta
Rudolf Schmutzer
16,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta