Cursa pe contrasens

Cursa pe contrasens - Vasile Radu
Pret: 8,18 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCursa pe contrasens
  • Autor: Vasile Radu
  • Editura: Humanitas
  • Colectia: Politologie si Sociologie
  • Categoria: Politica
  • ISBN: 973-50-0291-4
  • An aparitie: 2002
  • Numar de pagini: 270
  • Format carte: 13*20 cm
Comanda acum "Cursa pe contrasens - Vasile Radu" de pe libraria ishop la pretul de 8,18 lei
Descriere carte:
Politica e un joc de sah. Putini sunt cei care s-au asezat la masa de joc, si inca mai putini cei pentru care miza fiecarei mutari e interesul national. Despre toate acestea informatiile sunt aproape de fiecare data indirecte sau tin de scandalul de presa. Iar atunci cand se hotarasc sa-si publice amintirile, grija politicienilor e sa pozeze elegant, sa-si justifice gesturile. Fac apel la cele mai generale si nobile principii, dar trec sub tacere dilemele jocului si cinismul inerent regulilor lui. Totul pare vag si abstract ori intra in domeniul senzationalului gazetaresc, iar mecanismele puterii raman mereu in ceata.In aceasta privinta, Cursa pe contrasens e o exceptie. Amintirile lui Radu Vasile sunt versiunea dezinhibata a fostului prim-ministru asupra jocului politic de la noi si asupra evenimentelor-cheie din perioada guvernarii sale: mineriada din ianuarie 1999, scadenta datoriei externe a Romaniei, conflictul din Kosovo, raporturile delicate cu propriul partid si cu presedintia. Probabil ca multi vor resimti acut perspectiva fatalmente subiectiva a autorului. Dar daca istoria e in mare parte un document al subiectivitatii celor care au facut-o, atunci pentru oricine vrea sa inteleaga ultimii 12 ani ai istoriei noastre paginile acestea sunt de neocolit.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cursa pe contrasens
Cartea Cursa pe contrasens in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cursa pe contrasens - Vasile Radu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Filosofia politica a lui Thomas Hobbes - Emanuel-Mihail Socaciu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Emanuel-Mihail Socaciu
11,30 lei
Lobby-ul israelian si politica externa a Statelor Unite - John J. Mearsheimer, Stephen M. Walt Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
John J. Mearsheimer, Stephen M. Walt
53,20 lei
Firea Romanilor - Daniel Barbu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Daniel Barbu
15,68 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica