Curs de desen

Curs de desen - Traian Bradean
Pret: 28,45 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCurs de desen
  • Autor: Traian Bradean
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Colectia de Arta
  • Categoria: Arte plastice
  • ISBN: 978-973-46-1727-2
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 136
  • Format carte: 160 x 235
Comanda acum "Curs de desen - Traian Bradean" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
Volumul are la baza cursul pe care profesorul Traian Bradean l-a predat la Institutul de Arte Plastice din Bucuresti si este ilustrat cu desene realizate de autor. Pornind de la teoria desenului si a picturii, lucrarea analizeaza semnificatia si importanta desenului in raport cu compozitia suprafetei tabloului si cu expresivitatea cromatica a acestuia.

?O carte de invatatura, o gramatica a desenului, un indreptar pentru stiinta compunerii suprafetei paginii, respectiv tabloului, multe sugestii de a citi limbajul semnelor si semnificatiilor lor, o confirmare, dar si o delectare pentru cei ce au trecut prin aceste rigori si, in ultima instanta, un veritabil alfabet pentru cei aflati la inceput de drum. O carte ce n-ar trebui sa lipseasca din bibliografia viitorilor profesionisti in domeniul artelor vizuale.? (Ion Lazar)

Cuprins: Cadrul vizual ? elemente componente si efecte ale relatiilor dintre ele ? Segmentele si reperele anatomice ? Exprimarea planurilor in spatiu prin mijlocirea valorii ? Efectul contrastului simultan ? valoric si cromatic ? Consideratii generale asupra culorii

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Curs de desen
Cartea Curs de desen in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Curs de desen - Traian Bradean" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Noaptea sexuala - Pascal Quignard Urmatoarea carte recomandata din categoria Arte plastice
Pascal Quignard
89,10 lei
Lectia De Desen. Perspectiva - BROWN David, Trad. CHIRIAC Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Arte plastice
BROWN David, Trad. CHIRIAC Maria
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Arte plasticeCarti recomandate din categoria Arte plastice