Curriculum Pedagogic

Curriculum Pedagogic - Sorin Cristea coordonator
Pret: 39,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCurriculum Pedagogic
Comanda acum "Curriculum Pedagogic - Sorin Cristea coordonator" de pe libraria ishop la pretul de 39,90 lei
Descriere carte:
CURRICULUM PEDAGOGIC Lucrarea se adreseaza tuturor celor angajati in cariera didactica, la toate treptele si disciplinele de invatamant. Contine patru module de studii: Fundamentele pedagogiei, Psihologia educatiei, Sociologia educatiei si Cercetarea pedagogica experimentala, coordonate de personalitati ale stiintelor pedagogice ca: prof. univ. dr. Sorin Cristea, prof. univ. dr. Ion Negret-Dobridor, dr. Eugen Noveanu, conf. univ. dr. Elena Stanculescu s.a. Structurile elaborate si modul de ierarhizare si articulare a celor patru module raspund cerintelor paradigmei curricumului care impun, epistimologic, dar si deontologic, aboradarea globala si deschisa a educatiei si instruirii, in contextul specific societatii informationale, bazata pe cunoastere. Autorii s-au concentrat asupra identificarii dimensiunii stabile a curriculumui pedagogic, necesar in activitatea de formare initiala si continua a personalului didactic. Sunt evidentiate obiectivele si continuturile de baza si subliniate conceptele-cheie care permit cunoasterea, intelegerea, aplicarea, analiza-sinteza si chiar evaluarea critica a problematicii pedagogice pusa de fiecare modul si capitol. Tema cartii o constituie demonstrarea specificitatii pedagogiei ca domeniu autonom, de cunoastere stintifica si de activitate sociala. Specificitate si autonomie confirmate la nivelul fundamentelor domeniului si in cadrul numeroaselor stiinte ale educatiei dezvoltate in raport cu trunchiul comun al pedagogiei. Lucrarea, pe parcursul a 556 de pagini, raspunde asteptarilor unui curs de pedagogie al Universitatii Bucuresti, realizat de membrii Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic, fiind totodata produsul unei activitati de cercetare fundamentala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Curriculum Pedagogic
Cartea Curriculum Pedagogic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Curriculum Pedagogic - Sorin Cristea coordonator" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Teoria si metodologia instruirii - Cojocariu Venera Mihaela Urmatoarea carte recomandata din categoria Pedagogie
Cojocariu Venera Mihaela
14,25 lei
Educatia adultilor. Baze teoretice si repere practice - Ramona Palos, Simona Sava, Dorel Ungureanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Pedagogie
Ramona Palos, Simona Sava, Dorel Ungu...
25,60 lei
Tulburarile limbajului scris-citit - Georgeta Burlea Urmatoarea carte recomandata din categoria Pedagogie
Georgeta Burlea
28,02 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PedagogieCarti recomandate din categoria Pedagogie