Cunosterea inutila

Cunosterea inutila - Jean-Francois Revel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCunosterea inutila
Comanda acum "Cunosterea inutila - Jean-Francois Revel" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
De ce "cunoasterea inutila"? Pentru ca, din cat au fost (si sunt) mai multe, mai variate si mai elocvente adevarurile, marturiile, dovezile privind atrocitatile comunismului, cu cat sunt mai mari si mai sigure posibilitatile de cunoastere, ... analiza si difuzare democratica a informatiei, cu atat ele au fost mai ocultate in mass-media occidentale, intru apararea falimentului ideologic si politic al marii utopii instaurate in 1917. Revel aduce nenumarate exemple de asemenea masacrari ale adevarului, in invatamant, in presa scrisa si audiovizuala, ba chiar si in cercetarea stiintifica: de la trecerea sub tacere a Terorii din timpul Revolutiei Franceze pana la campaniile din America impotriva presedintelui Bush senior, de la cotidianul L'Humanite din perioada stalinista pana la "cazul Heidegger" ori justificarea sangerosului comunism tribal din tarile Africii, de la optiunile politice stupefiante ale unor laureati Nobel pentru stiinta pana la marile scandaluri de presa din Franta, Anglia, Germania sau Italia anilor '60-'80.

Editor: Vlad Russo

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cunosterea inutila
Cartea Cunosterea inutila in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cunosterea inutila - Jean-Francois Revel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Psihologia politica - o disciplina societala - Lavinia Betea, Alexandre Dorna Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Lavinia Betea, Alexandre Dorna
28,50 lei
Societatea monocroma - Amitai Etzioni Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Amitai Etzioni
14,16 lei
Tratat de dezinformare - Vladimir Volkoff Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Vladimir Volkoff
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica