Cum vad eu lumea

Cum vad eu lumea - Albert Einstein
Pret: 28,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum vad eu lumea
Comanda acum "Cum vad eu lumea - Albert Einstein" de pe libraria ishop la pretul de 28,80 lei
Descriere carte:
Devenita simbol al stiintei, mai mult, simbol al unei intelepciuni care depaseste frontierele stiintei, ajungand la intrebarile esentiale despre ordinea universului si rostul nostru pe pamant, figura lui Einstein continua sa exercite o ... fascinatie fara egal, atat asupra oamenilor de stiinta, cat si asupra profanilor, cuceriti de clarviziunea, nonconformismul si umorul sau. Cum vad eu lumea reuneste articole si conferinte ale lui Einstein, definitorii pentru calea urmata in cercetarile sale stiintifice, pentru personalitatea si viziunea lui asupra lumii, texte prin care savantul a urmarit sa se apropie de publicul larg, fara a lasa in umbra rigoarea fizicianului.

La un secol de la descoperirea teoriei relativitatii, problemele puse aici de Einstein sunt inca in actualitate, iar perspectiva lui e un model pentru fizicienii care incearca sa ajunga la o teorie unificata, o teorie " tot ce exista"- ideal caruia Einstein i-a inchinat intreaga viata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum vad eu lumea
Cartea Cum vad eu lumea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum vad eu lumea - Albert Einstein" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Butoiul Lui Arhimede. Mic Tratat De Mitologie A Stiintei - Nicolas Witkowski, Sven Ortoli Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Nicolas Witkowski, Sven Ortoli
14,16 lei
Ghidul Cronologic Al Stiintelor - OCHOA George, COREY Melinda, Trad. DAMASCHIN Niculita Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
OCHOA George, COREY Melinda, Trad. DA...
17,91 lei
Introducere in arheologie - Abigail Wheatley Struan Reid Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Abigail Wheatley Struan Reid
47,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica