Cum te poti rata ca scriitor

Cum te poti rata ca scriitor - Alex Stefanescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum te poti rata ca scriitor
Comanda acum "Cum te poti rata ca scriitor - Alex Stefanescu" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
"Nu am nici o placere sa pun pe cineva la zid. Si nici n-o fac. Ii stimez pe toti aceia care scriu, fie si tampenii, pentru faptul in sine ca scriu. Ca aspira la ceva mai inalt decat viata prozaica de fiecare zi. Campania pe ... care o duc nu este indreptata impotriva lor, ci impotriva cartilor lor. Mi-as dori chiar ca ei sa mi se asocieze, detasandu-se de ceea ce au scris si trecand de aceeasi parte a baricadei cu mine, dintr-un devotament sincer fata de literatura.
In sfarsit, mai exista un motiv care m-a facut sa pierd atata timp cu citirea unor scrieri ratate, un motiv care nu mai tine de simtul raspunderii, ci de o placere a spectacolului. Cartile pe care le-am parcurs constituie un carnaval al prostiei omenesti, al prostiei care sta ascunsa in fiecare om, prost sau inteligent, si asteapta sa se manifeste cu exuberanta. Imi place, recunosc, sa privesc acest spectacol, imprevizibil, pitoresc, si sa rad orgiastic. Toata viata mi-a placut sa rad, nu de cineva, ci cu cineva de ceva. Sa rad, de data aceasta, cu cititorii si, cu putin noroc, chiar cu autorii in cauza, de tot felul de combinatii de cuvinte care seamana cu literatura, dar nu sunt literatura." ( Alex. Stefanescu )

Ce este si ce nu este sub ie - Vulva prehensila - Cu verigheta pe degetul corespunzator... - Cartea ca sedinta de spiritism - Iubita si starea ei de hipotermie - Si microbii sunt oameni... - Tuturor le merge bine... - Poezie si sarmale - Neologismele fac inca o victima - A culege flori cu excavatorul - Poeta care se pisiceste - Libarca pe valuri - Opera docliniana si critica timoftiana - Amorul e un lucru foarte mare... - Deontologie sexuala

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum te poti rata ca scriitor
Cartea Cum te poti rata ca scriitor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum te poti rata ca scriitor - Alex Stefanescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Critica LiteraraCarti recomandate din categoria Critica Literara