Cum sa vorbim in public

Cum sa vorbim in public - Dale Carnegie
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa vorbim in public
Comanda acum "Cum sa vorbim in public - Dale Carnegie" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Cum sa vorbim in public este un manual despre discursul de orice fel ? incepand de la cele cateva propozitii ce trebuie rostite cu o anumita ocazie de familie, de exemplu, pana la conferintele in fata unui public numeros. Autorul va pune la dispozitie metode, tehnici practice si sugestii care, odata insusite, va vor ajuta ca atunci cand intalniti diverse persoane sau grupuri de oameni sa va adresati in mod eficient acestora.
Puterea de afirmare a personalitatii inclusiv prin ceea ce spuneti este esentiala pentru reusita dumneavoastra. Asa cum autorul demonstreaza in fiecare pagina, tehnicile prin care puteti stapani un public va pot ajuta in imprejurarile de orice fel ale existentei. Urmati-i sfaturile si faceti din vorbele pe care le rostiti unul dintre atuurile dumneavoastra.

lucrare clasica despre arta de a vorbi in public

Incepand din 1912, peste cinci sute de mii de barbati si femei au participat la cursurile de public speaking, folosind metodele din Cum sa vorbim in public .


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa vorbim in public
Cartea Cum sa vorbim in public in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa vorbim in public - Dale Carnegie" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Supa de pui pentru suflet de femeie - J. Canfield, M. V. Hansen Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
J. Canfield, M. V. Hansen
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala