Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului

Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului - Jean Carper
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa-ti pastrezi sanatatea creierului
Comanda acum "Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului - Jean Carper" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
Colectia Sa fii sanatos deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

La sfarsitul secolului trecut, oamenii de stiinta au mai demolat un mit: cel conform caruia creierul este o masina cu care ne nastem, fara a avea posibilitatea sa-i modificam functionarea si capacitatea. Astazi s-a demonstrat: creierul este un organ care creste si se dezvolta permanent; mai mult, capacitatea si vitalitatea lui depind de modul in care il hranim si il tratam. Nu conteaza marimea creierului sau numarul de neuroni, conteaza neurotransmitatorii, cei care traseaza autostrazile creierului, facand posibila circulatia gandurilor si a sentimentelor: ei sunt esenta memoriei, a inteligentei, a creativitatii si a dispozitiei dumneavoastra.

Din cartea de fata aflati tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a va mentine creierul sanatos si tanar. De la suplimentele nutritionale pana la vitamine, produse alimentare si factori legati de stilul de viata, fie ca sunteti o viitoare mama sau ati ajuns la o varsta inaintata, veti gasi aici solutii pentru a reusi sa va utilizati intregul potential intelectual, creator si emotional al creierului, ceea ce este sinonim cu a fi sanatos.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului
Cartea Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului - Jean Carper" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bolile importante -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Larousse
51,90 lei
Sociologia Sanatatii Si A Bolii - Sorin M. Radulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Sorin M. Radulescu
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina / SanatateCarti recomandate din categoria Medicina / Sanatate