Cum sa te vindeci cu o poveste

Cum sa te vindeci cu o poveste - Paola Santagostino
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa te vindeci cu o poveste
Comanda acum "Cum sa te vindeci cu o poveste - Paola Santagostino" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Psihoterapeut specializat in medicina psihosomatica, Paola Santagostino foloseste un tratament mai putin obisnuit, dar eficient: pacientii ei trebuie sa inventeze un basm, dand chip unor procese interioare profunde, care in viata de zi cu zi nu ... sunt constientizate. Imaginarul si imaginatia devin astfel instrumente terapeutice si pot fi utilizate in vindecarea tulburarilor emotionale, dar si fizice. Terapeutului aceasta metoda ii permite sa inteleaga dinamica interioara a pacientului, iar acesta din urma invata sa descifreze realitatea nu doar conform schemei logice, ci si dintr-o perspectiva creativa. Pe langa informatiile ce privesc psihanaliza, basmul si exemplele clinice, sunt oferite sugestii pentru folosirea povestii despre sine fara ajutorul unui specialist. O carte, asadar, cu miza dubla dubla: detasarea de schemele mentale rationale, care nu intotdeauna sunt productive, si gasirea unor solutii pe cale intuitiva.

Editor: Florentina Hojbota

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa te vindeci cu o poveste
Cartea Cum sa te vindeci cu o poveste in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa te vindeci cu o poveste - Paola Santagostino" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Stresul de toate zilele - Maria Treben Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Maria Treben
6,27 lei
Incursiune in reflexoterapie. (Editia a II-a) - Ion Chiruta, Vasile Postolica Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Ion Chiruta, Vasile Postolica
25,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative