Cum sa scapati de obiceiurile proaste

Cum sa scapati de obiceiurile proaste - Suzanne LeVert, Dr. Gary McClain
Pret: 26,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa scapati de obiceiurile proaste
Comanda acum "Cum sa scapati de obiceiurile proaste - Suzanne LeVert, Dr. Gary McClain" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
Fireste, nu sunteti un ignorant. Stiti ca e dificila renuntarea la un prost obicei, pentru ca ati incercat. Fie ca e vorba de fumat, de rosul unghiilor sau de amanare, ati tot incercat si? ati esuat! Deja va ganditi ca vechile obiceiuri nu mor greu, ci traiesc vesnic!
Nu renuntati! Intr-adevar, e greu sa scapi de obiceiurile proaste, dar e posibil, iar aceasta carte va ofera metode pentru a reusi. Iata ce veti gasi in acest ghid:
Sfaturi utile, pentru a face diferenta intre obiceiurile proaste si cele bune. Explicatii accesibile, privind modul de functionare a obiceiurilor. Idei inedite, pentru identificarea si stapanirea poftelor care va asalteaza. Date concrete, referitoare la felul in care va afecteaza sanatatea anumite obiceiuri. Informatii actualizate, legate de rolul sedintelor de terapie in controlarea comportamentului.

SUZANNE LeVERT este considerata o scriitoare veterana in domeniul sanatatii, avand peste un deceniu de experienta in subiectele medicale si psihosociale; mai mult, e autoare si coautoare a catorva carti devenite bestseller.
Dr. GARY McCLAIN este psiholog, dar e si moderator al unor grupuri-tinta pentru firme incluse in top Fortune 500; in plus, lucreaza cu persoane care au diverse dependente si sustine seminarii referitoare la dezvoltarea personala si la stabilirea valorilor; e autor si coautor al mai multor carti.

Veti invata cum sa? Tineti un jurnal pentru combaterea obiceiurilor proaste. Evaluati riscurile si beneficiile pe care le implica obiceiul respectiv. Obtineti sprijinul familiei si al prietenilor. Folositi un sistem de recompense, care sa va stimuleze incontinuu. Decideti cat inseamna 'prea mult'. Contracarati nervozitatea provocata de cofeina. Tineti alimentatia sub control. Nu mai amanati. Colaborati cu un grup de sprijin sau gasiti psihoterapeutul care vi se potriveste. Cresteti copii fara proaste obiceiuri.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa scapati de obiceiurile proaste
Cartea Cum sa scapati de obiceiurile proaste in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa scapati de obiceiurile proaste - Suzanne LeVert, Dr. Gary McClain" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghid turistic - New York - Dorling Kindersley Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare / Ghiduri
Dorling Kindersley
61,08 lei
Barcelona - Dorling Kindersley Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare / Ghiduri
Dorling Kindersley
23,74 lei
Bunele Maniere - Asfa-Wossen Asserate Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare / Ghiduri
Asfa-Wossen Asserate
27,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare / GhiduriCarti recomandate din categoria Dictionare / Ghiduri