Cum sa ne exprimam emotiile si sentimentele

Cum sa ne exprimam emotiile si sentimentele - Christophe Andre
Pret: 31,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa ne exprimam emotiile si sentimentele
Comanda acum "Cum sa ne exprimam emotiile si sentimentele - Christophe Andre" de pe libraria ishop la pretul de 31,35 lei
Descriere carte:
La ce bun emotiile? La ce bun sentimentele? De cte ori nu ati avut impresia ca furia, frica, invidia, tristetea v-au mpiedicat sa stabiliti contacte normale cu cei din jur, sa obtineti un post mai bun sau un salariu mai mare, sa treceti mai usor peste inerentele suparari si necazuri? Si de cte ori oare fericirea, iubirea nu v-au fost depline? Iar bucuriile marunte, dar necesare, ale vietii nu au trecut de prea multe ori pe lnga dvs. fara sa le puteti aprecia?ntr-o lume a informaticii si a informatiei, a muncii normate si a stresului, ntr-un secol n care eficienta a devenit o inevitabila si cu att mai nemiloasa lege nescrisa, emotiile si sentimentele, att de omenesti, mult prea omenesti, dar nerentabile, au devenit, pentru multi, adevarate obstacole, daca nu chiar inamici, n calea succesului. Iar pentru ceilalti, cei care nca le mai apreciaza si nteleg, la ei si la ceilalti, un motiv de jena sau ascunderi.Pentru toti acestia, pentru noi toti, Cum sa ne exprimam emotiile si sentimentele o carte cu ntrebari, raspunsuri si sfaturi pentru umanul din noi, pentru rentoarcerea la viata traita pe deplin.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa ne exprimam emotiile si sentimentele
Cartea Cum sa ne exprimam emotiile si sentimentele in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa ne exprimam emotiile si sentimentele - Christophe Andre" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata