Cum sa manipulezi barbatii

Cum sa manipulezi barbatii - Baratova Natalia, Ripinskaia Maria
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa manipulezi barbatii
Comanda acum "Cum sa manipulezi barbatii - Baratova Natalia, Ripinskaia Maria" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
Ce fericire, sa fii tu stapana pe situatie! Sa dai tu tonul in relatiile pe care ti le faci. Sa cuceresti inimile barbatilor. Sa traiesti sufocandu-te de fericire, nu de lacrimile unei iubiri neimpartasite. Sa fii norocoasa, iubita, irezistibila, formidabila. Si sa stii sa reusesti sa obtii de la barbati tot ceea ce doresti. Tot ce meriti. Pentru asta nu trebuie sa faci cine stie ce: e de-ajuns sa te intelegi pe tine insati si sa inveti cum sa-i manevrezi pe barbati. Dar exact in aceasta ordine. Sa inveti pur si simplu niste metode de manevrare este imposibil. Veti admite, asadar, ca viata si dragostea sunt mai complicate decat cea mai aleasa delicatesa. Asa incat, sfatul nostru este sa incepeti cu voi insiva. Doar va cunoasteti firea, principalele trasaturi de caracter, temperamentul. Vreti sa intelegeti ce va promit toate acestea in viata? Mai ales, in ceea ce priveste relatiile cu barbatii?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa manipulezi barbatii
Cartea Cum sa manipulezi barbatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa manipulezi barbatii - Baratova Natalia, Ripinskaia Maria" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sarutul de foc - Pavel Corut Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Pavel Corut
19,00 lei
Poveste la Institutul de Matematica - D. Nistor Teodosiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
D. Nistor Teodosiu
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse