Cum sa fac un teatru de papusi, clasa a III-a

Cum sa fac un teatru de papusi, clasa a III-a - Ana Bebu
Pret: 8,07 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa fac un teatru de papusi, clasa a III-a
  • Autor: Ana Bebu
  • Editura: Aramis
  • Colectia: Optionale scolare / Practic-optional
  • Categoria: Clasa a III-a
  • ISBN:
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:
Comanda acum "Cum sa fac un teatru de papusi, clasa a III-a - Ana Bebu" de pe libraria ishop la pretul de 8,07 lei
Descriere carte:
Teatrul de papusi respira originalitate, mister si farmec. Este un act de cultura plin de savoare si o perpetua declaratie de dragoste facuta varstei "de aur" a copilariei, deopotriva o bucurie si o minune a fenomenului scenic. Valoarea teatrului de papusi se masoara in aplauze, in zambete de copii si... in vise: in iluzia descoperirii sau regasirii unui erou pentru o viata, in speranta unei lumi in care candoarea scenica poate trai prin simpla noastra imaginatie.
Un fapt general cunoscut este acela ca un spectacol al teatrului pentru copii ia nastere doar prin exercitiul mijlocitor al unor profesionisti ai scenei... Pentru copiii cuminti care iubesc arta si care se viseaza artisti, pe scene mai mult sau mai putin improvizate, Editura Aramis propune cel mai fermecator "compromis": ghidul Cum sa fac un teatru de papusi. Optionalul pe care vi-l oferim este in conformitate cu noile directive ale Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, astfel incat poate deveni cu succes un material-suport ideal pentru orele de optional aferente claselor a III-a. Cine a spus ca scoala nu poate fi distractiva s-a inselat, iar argumentul suprem il poate lesne oferi aceasta minunata lucrare, ce imbina cu o deosebita migala creatoare utilitatea cu divertismentul.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa fac un teatru de papusi, clasa a III-a
Cartea Cum sa fac un teatru de papusi, clasa a III-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa fac un teatru de papusi, clasa a III-a - Ana Bebu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Matematica - manual pentru clasa a III-a - George Turcitu, Mirela Mihaescu, Anita Dulman Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a III-a
George Turcitu, Mirela Mihaescu, Anit...
15,20 lei
Limba romana cu Andy si Marty, clasa a III-a - Adina Grigore, Mihaela Crivac Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a III-a
Adina Grigore, Mihaela Crivac
7,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a III-aCarti recomandate din categoria Clasa a III-a