Cum sa devii antreprenor - Dezvolta-ti propria afacere!

Cum sa devii antreprenor - Dezvolta-ti propria afacere! - Larry C. Farrell
Pret: 36,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa devii antreprenor - Dezvolta-ti propria afacere!
Comanda acum "Cum sa devii antreprenor - Dezvolta-ti propria afacere! - Larry C. Farrell" de pe libraria ishop la pretul de 36,10 lei
Descriere carte:
Inceteaza sa visezi si treci la fapte! Cum sa incepi si sa iti dezvolti propria afacere

Antreprenoriatul este cea mai sigura cale de a prospera intr-o lume nesigura, in continua schimbare. Reducerea numarului locurilor de munca este doar una dintre consecintele crizelor economice si, adesea, oameni care nu planificasera niciodata sa ajunga antreprenori aleg aceasta solutie pentru a depasi situatia de criza. Cartea specialistului american in practici antreprenoriale Larry Farrell va furnizeaza toate datele necesare pentru a va gestiona cu succes propria afacere si a va asigura, in acest fel, independenta financiara. In plus, veti gasi aici exercitii aplicative si studii de caz celebre ale unor antreprenori plini de curaj si inspiratie, care au riscat si au reusit, precum Bill Gates, Walt Disney, Ed Penhoet, Michael Dell. Veti invata toate trucurile prin care va puteti transforma ideea intr-o mare afacere, iar termeni precum intocmirea planului de afaceri, alegerea pietei si a produselor, identificarea potentialilor clienti, testarea concurentei nu vor mai ascunde niciun secret.

Revolutia antreprenoriala a secolului XXI: oamenii obisnuiti devin jucatori-cheie. Aceasta nu este o revolutie rezervata celor bogati si puternici. Este o noua pagina din istoria economiei, care ii incurajeaza pe toti sa ia parte, de la proaspatul absolvent, oameni de stiinta si profesori universitari la cititorul acestei carti, care isi va face timp si se va stradui sa creeze un produs sau un serviciu de care cineva, undeva, va avea nevoie si va plati pentru el.

Larry C. Farrell

O carte ce trebuie citita de catre oricine are pasiunea, perseverenta si curajul de a incepe si conduce propria afacere. Farrell surprinde cu adevarat esenta adevaratului antreprenor si ce e nevoie sa faci ca sa supravietuiesti in actualul mediu de afaceri.

Sabrina Horn, fondator, presedinte
si CEO Horn Group, Inc.

Cele mai eficiente metode de imbunatatire a relatiei dintre client si produs.

Internet Works


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa devii antreprenor - Dezvolta-ti propria afacere!
Cartea Cum sa devii antreprenor - Dezvolta-ti propria afacere! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa devii antreprenor - Dezvolta-ti propria afacere! - Larry C. Farrell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Probleme ale conducerii moderne a intreprinderilor productive - Constantin Barbulescu , Nicoleta Adelina Dumitriu Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Constantin Barbulescu , Nicoleta Adel...
27,55 lei
The Tipping Point - Malcolm Gladwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Malcolm Gladwell
46,55 lei
Arta negocierii in afaceri - Roy Lewicki, Alexander Hiam Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Roy Lewicki, Alexander Hiam
61,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri