Cum sa cumoeri un calculator pentru... Amici!!

Cum sa cumoeri un calculator pentru... Amici!! - Dan Gookin
Pret: 15,02 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa cumoeri un calculator pentru... Amici!!
Comanda acum "Cum sa cumoeri un calculator pentru... Amici!! - Dan Gookin" de pe libraria ishop la pretul de 15,02 lei
Descriere carte:
Cartea "Cum sa cumperi un calculator pentru aMICI" ne dezvaluie cei cinci pasi pe care trebuie sa ii urmam pentru procurarea calculatorului preferat. Continutul lucrarii este structurat astfel: * descrierea de ansamblu a procesului de cumparare * prezentarea partilor hardware si software ale unui calculator * detalierea procesului de cumparare * instalarea noului calculator Acest ghid simpatic, adus la zi pentru a face fata noilor imbunatatiri - de la Pentium III si iBook la palm-top si PC-urile "gratuite", va explica ceea ce este important (dar si ce nu) si va arata, pas cu pas, cum sa va achizitionati calculatorul de care aveti nevoie, intr-un text prietenos si amuzant.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa cumoeri un calculator pentru... Amici!!
Cartea Cum sa cumoeri un calculator pentru... Amici!! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa cumoeri un calculator pentru... Amici!! - Dan Gookin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Calculatorul personal configurare optimizare - Nicolae Ionescu-Crutan Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Nicolae Ionescu-Crutan
25,36 lei
Norton Utilities 8 pentru toti - Beth Slick Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Beth Slick
7,79 lei
IDG - Photoshop 7 pentru incepatori - Michael B. Karbo Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Michael B. Karbo
5,22 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Calculatoare / InformaticaCarti recomandate din categoria Calculatoare / Informatica