Cum functioneaza mintea

Cum functioneaza mintea - Steven Pinker
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum functioneaza mintea
Comanda acum "Cum functioneaza mintea - Steven Pinker" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
Steven Pinker, unul dintre liderii cercetarilor din stiintele contemporane ale cognitiei, ofera o viziune sistematica si sinoptica asupra mintii omenesti, pornind de la o viziune ce imbina biologia evolutionista si teoriile computationaliste dezvoltate in ultimele decenii de cercetatorii din stiintele informatiei si ale inteligentei artificiale. Intrebarile la care raspunde cartea lui Pinker:
Ce este mintea?
Cum a evoluat mintea?
Cum se explica toate capacitatile mintii omenestii, unele dintre ele aparent miraculoase in ordinea naturala: perceptia, gandirea, cunoasterea, relatiile sociale, sentimentele, judecatile etice, experienta estetica, contemplarea problemelor metafizice?

'Cum functioneaza mintea este atat o lucrare de popularizare a stiintei, inteligent scrisa si placuta la citit, cat si o excelenta opera stiintifica. Pinker este un scriitor de clasa si merita toate laudele si superlativele pe care le-a primit.' -  The New York Times Book Review 'Un volum captivant, scris pe un ton intotdeauna sclipitor si provocator.' Wall Street Journal.

Steven Pinker este profesor de psihologie si director al Centrului de Neurostiinte Cognitive din cadrul prestigiosului Massachussets Institute of Technology. A devenit cunoscut in spatiul cultural occidental datorita best-seller-ului The Language Instinct (Instinctul limbajului). Cum functioneaza mintea a primit nenumarate distinctii literare si stiintifice, dintre care amintim: Premiul de Carte al ziarului Los Angeles Times Distinctia New York Times pentru Cartea Anului nominalizare pentru Premiul Pulitzer, categoria non-fictiune.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum functioneaza mintea
Cartea Cum functioneaza mintea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum functioneaza mintea - Steven Pinker" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Stiinta, intre adevar si aberatie - Dr. Joe Schwarcz Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Dr. Joe Schwarcz
23,71 lei
Structura revolutiilor stiintifice - Kuhn, Thomas S. Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Kuhn, Thomas S.
31,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica