Cum VIseaza filosofii

Cum VIseaza filosofii - Anton Adamut
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum VIseaza filosofii
  • Autor: Anton Adamut
  • Editura: All
  • Colectia: Oferte Speciale Toamna 2009
  • Categoria: Filosofie
  • ISBN: 973-571-763-6
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 408
  • Format carte:
Comanda acum "Cum VIseaza filosofii - Anton Adamut" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Miza cartii lui Anton Adamut este de aflat in balansul a doi termeni: seductie si distanta. Seductia selecteaza auditoriul si acesta din urma micsoreaza sau mareste distanta. Ce se petrece in acest interval si cum ne spune cartea spectaculos intitulata Cum viseaza filosofii . Stilul alert, percutant, extrem de personal e de natura sa captiveze un cititor sedus si nedistantat. Cateva titluri de capitole sunt edificatoare: Valoarea seductiei, Cum viseaza filosofii, Pozitia ca spatiu al cenzurii etc.
Anton Adamut, licentiat in Filosofie si Teologie, este profesor doctor la Catedra de Istoria Filosofiei si Hermeneutica, Universitatea ?Al. I. Cuza? din Iasi, unde sustine prelegeri in domeniul gandirii filosofice din epoca patristica si medievala. Prelegeri de istoria si filosofia religiilor completeaza competenta autorului. Volume publicate: Filosofia substantei, Literatura si filosofie crestina, Schita pentru o istorie subiectiva a filosofiei, Filosofia Sfantului Augustin, Seductia ca spatiu al cenzurii . Studii si eseuri in reviste de cultura si de specialitate. Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, membru SITA (Societatea Internationala Toma De Aquino).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum VIseaza filosofii
Cartea Cum VIseaza filosofii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum VIseaza filosofii - Anton Adamut" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Despre limita - Gabriel Liiceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Gabriel Liiceanu
28,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie