Cum Sa Convingi Pe Oricine De Orice (r)

Cum Sa Convingi Pe Oricine De Orice (r) - Ruth Shermann Trad.Anisia Cristina Casandra Popescu
Pret: 22,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum Sa Convingi Pe Oricine De Orice (r)
Comanda acum "Cum Sa Convingi Pe Oricine De Orice (r) - Ruth Shermann Trad.Anisia Cristina Casandra Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Prin intermediul acestei carti, autoarea, consultant de marca in domeniul comunicarii, ofera o abordare secventiala a tehnicilor si a comportamentelor care te vor ajuta sa obtii rezultatul dorit in orice demers propus. Folosind exemple din confruntari reale insotite de chei de rezolvare, instrumente si foi de lucru, Ruth Sherman te invata cum sa:        - iti organizezi ideile rapid si concis si sa le transmiti cu maximum de impact;        - realizezi o imagine excelenta, de durata, folosind tehnici obisnuite (dar rar folosite);        - dezvolti o charisma personala care sa ii faca pe ceilalti sa te asculte cu atentie;        - identifici care este acea unica intrebare de adresat, atunci cand timpul nu iti permite decat una;        - recunosti momentul in care sa te retragi, sa iti schimbi strategia si sa astepti momentul oportun pentru relansare. Ruth Sherman este o personalitate recunoscuta international in domeniul discursului si al comunicarii interpersonale, si presedinte al Ruth Sherman Associates, firma de consultanta si pregatire profesionala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum Sa Convingi Pe Oricine De Orice (r)
Cartea Cum Sa Convingi Pe Oricine De Orice (r) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum Sa Convingi Pe Oricine De Orice (r) - Ruth Shermann Trad.Anisia Cristina Casandra Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Profesia de relationist - Bernard Dagenais Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Bernard Dagenais
21,80 lei
Psihologia Reclamei - Dimitrie Todoran Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Dimitrie Todoran
14,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare