Cum Faci Sa Ai Bani

Cum Faci Sa Ai Bani - Wattles Wallace D.
Pret: 9,89 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum Faci Sa Ai Bani
Comanda acum "Cum Faci Sa Ai Bani - Wattles Wallace D." de pe libraria ishop la pretul de 9,89 lei
Descriere carte:
Wallace D. Wattles este un pionier al literaturii motivationale (self-help). Asa cum el sustine, cartea aceasta este adresata acelora care au nevoie presanta de bani, care vor ?ntai sa se ?mbogateasca si abia apoi sa filosofeze. Este pentru cei care vor rezultate si care sunt dispusi sa creada ca stiinta este o baza pentru a actiona, fara a dori sa ?nteleaga toate procesele prin care au ajuns la succes . Se stie ca nimeni nu poate avea o viata de succes fara bani. Este evident ca niciun om nu poate da masura talentului sau si nu se poate ?nalta spiritual daca nu are resurse financiare, fiindca pentru a-si cultiva talentul sau spiritul ai nevoie de diferite bunuri, iar acestea costa bani. Fiind convins de eficienta metodelor sale, autorul cartii ?i cere cititorului sa ia drept valabile toate principiile expuse aici, asa cum ia drept valabile legile electricitatii enuntate de Marconi si Edison, sa aiba ?ncredere si sa le foloseasca fara teama si ezitari. Oricine face asta se ?mbogateste sigur, fiindca stiinta prezentata aici este una exacta, iar esecul e imposibil.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum Faci Sa Ai Bani
Cartea Cum Faci Sa Ai Bani in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum Faci Sa Ai Bani - Wattles Wallace D." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legenda Pendragon - Antal Szerb Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Antal Szerb
3,27 lei
Noaptea Fantasmelor - Ficeac Bogdan Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Ficeac Bogdan
3,27 lei
Caietele Echinox, Vol. 4, - Restrictii si Cenzura - Fundatia Culturala Echinox Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Fundatia Culturala Echinox
27,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate