Culegere de practica judiciara in materie de conflicte de munca si asigurari sociale, 2006-2008 (2008)

Culegere de practica judiciara in materie de conflicte de munca si asigurari sociale, 2006-2008 (2008) - ***
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCulegere de practica judiciara in materie de conflicte de munca si asigurari sociale, 2006-2008 (2008)
  • Autor: ***
  • Editura: Wolters Kluwer
  • Colectia: Drept civil
  • Categoria: Jurisprudenta
  • ISBN: 1842424400801
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 736
  • Format carte: Academic
Comanda acum "Culegere de practica judiciara in materie de conflicte de munca si asigurari sociale, 2006-2008 (2008) - ***" de pe libraria ishop la pretul de 80,75 lei
Descriere carte:
Cu o adresabilitate extinsa, teoreticieni si practicieni ai dreptului, auditori de justitie, studenti ai facultatilor de drept si, nu in ultimul rand, justitiabili, lucrarea cuprinde cele mai semnificative decizii pronuntate de catre Curtea de Apel Bucuresti in materia conflictelor de munca si a asigurarilor sociale.

Avand in vedere caracterul eminamente practic al cartii, autorii au sistematizat materia astfel incat, in prima parte sunt analizate probleme de drept ce vizeaza contractul individual de munca, si anume incheierea, executarea, modificarea si suspendarea acestuia, concedierea individuala si colectiva, timpul de munca si timpul de odihna, salarizarea, formarea profesionala si raspunderea juridica. In partea a doua este analizat, din perspectiva jurisprudentiala, sistemul asigurarilor sociale, problematica abordata referindu-se la categoriile de pensie - anticipata, de urmas, de invaliditate, pensiile magistratilor si a altor categorii profesionale - indemnizatiile prevazute in legi speciale, indemnizatiile acordate pentru cresterea copilului si altele. Un capitol important este consacrat recalcularii pensiilor din sistemul public provenite din fostul sistem al asigurarilor sociale de stat (O.G. nr. 4/2005).

Prin analiza pertinenta a problemelor de drept, structura si indexul final, speram ca aceasta carte sa constituie un instrument de lucru util cititorilor nostri.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Culegere de practica judiciara in materie de conflicte de munca si asigurari sociale, 2006-2008 (2008)
Cartea Culegere de practica judiciara in materie de conflicte de munca si asigurari sociale, 2006-2008 (2008) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Culegere de practica judiciara in materie de conflicte de munca si asigurari sociale, 2006-2008 (2008) - ***" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta