Cucerirea printesei leia

Cucerirea printesei leia - Dave Wolverton
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCucerirea printesei leia
Comanda acum "Cucerirea printesei leia - Dave Wolverton" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
George Lucas ne-a adus trilogia cinematografica de succes Star Wars. Apoi, Timothy Zahn, castigator al premiului Hugo, a amplificat aventura prin trilogia literara ce a inregistrat vanzari uriase. Traditia continua prin apogeul unei povesti de iubire care se desfasoara intr-o galaxie sfasiata de razboi...

CUCERIREA PRINTESEI LEIA

Darth Vader si Imparatul sunt morti, dar Imperiul continua sa existe, iar Alianta trebuie sa lupte dispunand de resurse limitate. Cautand aliati puternici si avuti, dar si o noua planeta care sa devina casa pentru refugiatii de vaza de pe Alderaan, printesa Leia incepe sa ia in calcul o propunere care ar putea inclina balanta puterii in defavoarea Imperiului. Sistemul Hapi, o asociatie de saizeci si trei de lumi hipertehnologizate, este condus de Regina Mama, care vrea ca Leia sa se marite cu fiul sau, viteazul si bogatul print Isolder.

La auzul vestilor despre nunta iminenta a printesei, Han Solo este socat. Acesta visase sa se insoare cu Leia, dar simtea ca, in ciuda faptelor sale eroice, ea vede in el doar un pirat Corellian nestatornic, nevrednic de a-i fi sot. De aceea, face o ultima incercare de a o recastiga. Pacalind-o sa il insoteasca, pleaca impreuna spre Dathomir, planeta salbatica, in speranta de a-i cuceri inima.

Temandu-se de reactia neiertatoare a Reginei Mama fata de gestul pripit al lui Han, Luke Skywalker face o alianta bizara cu printul Isolder pentru a da de urma fugarilor. Luke mai calatorise in adancurile galaxiei in cautarea intelepciunii Cavalerilor Jedi. Dar, in momentul in care el, R2 si Isolder pleaca spre Dathomir, nu are nici cea mai mica banuiala ca se arunca intr-o aventura care va duce la descoperirea unei comori incredibile, un grup de "vrajitoare" antrenate in tainele Fortei... si la o confruntare cu un inamic invincibil.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cucerirea printesei leia
Cartea Cucerirea printesei leia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cucerirea printesei leia - Dave Wolverton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Transformarea Lui Martin Lake - Jeff Vendermeer, Nicola Griffith, Marian Coman, K.J. Bishop Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Jeff Vendermeer, Nicola Griffith, Mar...
15,30 lei
2061: a treia odisee - Arthur C. Clarke Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Arthur C. Clarke
33,21 lei
2484 Quirinal Ave. - Sebastian A. Corn Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Sebastian A. Corn
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune