Cu ou si cu otet

Cu ou si cu otet - Dan Persa
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCu ou si cu otet
Comanda acum "Cu ou si cu otet - Dan Persa" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
?Daca ?Dumnezeu a murit?, n-ar trebui sa-i gasim osemintele undeva? Ce-ar fi ca ele sa fie descoperite in pamintul pe care s-a cladit Bucurestiul, sub artere de circulatie, blocuri, biserici, monumente - care devin geografia sublima a cimitirului divin? Iar imensul schelet sa inceapa sa fie dezgropat, in timp ce Capitala se preschimba intr-o catacomba. Iata premisa grotesc-apocaliptica de la care porneste romanul Cu ou si cu otet . Un pretext pentru a sonda medii sociale, cutume, profesii, credinte, educatia si cultura anilor de ?tranzitie?. Politicul si societatea civila, ?stilul? vietii de zi cu zi, disperarile si sperantele romanilor. Avem astfel imaginea, prin Capitala sa, a unei Romanii in acelasi timp existente si posibile, in acelasi timp reale si metafizice, a Romaniei, in acelasi timp, postcomuniste si eterne, a Romaniei atee si crestine." (Florin Slapac)

?... am putea capata, de la Dan Persa, Romanul acestui deceniu. Iar daca altii i-o vor lua inainte, cu-atit mai bine tarii." (Horia Garbea)

?Dan Persa are capacitatea - specifica numai marilor prozatori - de a-si surprinde cititorii cu fiecare noua aparitie editoriala ce ii poarta numele." (Tudorel Urian)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cu ou si cu otet
Cartea Cu ou si cu otet in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cu ou si cu otet - Dan Persa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Craii de Curtea Veche: proza si versuri - Mateiu Ion Caragiale Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mateiu Ion Caragiale
8,45 lei
Incoronare - Marin Sorescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Marin Sorescu
4,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana