Cu manusi

Cu manusi - Mihaela Nicola
Pret: 25,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCu manusi
Comanda acum "Cu manusi - Mihaela Nicola" de pe libraria ishop la pretul de 25,20 lei
Descriere carte:
Dupa succesul volumului Pe tocuri , Mihaela Nicola revine in atentia publicului cu o carte si mai surprinzatoare - Cu manusi , un veritabil "manual de atitudine" scris intr-un stil relaxat, pe tonul unui dialog personal cu ... cititorul. Volumul amendeaza cu umor si ironie fina gafele de comportament ale lumii contemporane, propunand in schimb reguli simple si strategii sofisticate pentru toti cei dornici sa isi rafineze manierele si sa castige astfel respectul celor din jur. Autoarea navigheaza cu abilitate printre cutumele de life-style ale lumii occidentale si romanesti, ne pune in tema cu exigentele de comportament ale mediului de afaceri si ii ofera cititorului emancipat, care isi cauta repere pentru o conduita impecabila, o carte fermecatoare in care se imbina ca intr-o dantela experiente personale, povesti de viata, istorii cu talc si sfaturi utile pentru oricine isi doreste sa traiasca intr-o lume mai frumoasa.
"M-a bucurat si m-a stimulat succesul volumului anterior. Si mai ales m-au mobilizat mesajele pe care le-am primit in ultimul an, sute de e-mailuri si coplesitor de multe reactii pe care le genereaza articolele mele lunare din revista Elle . Cautarile oamenilor m-au inspirat si m-au determinat sa impartasesc din experientele si cunostintele personale in materie de maniere elegante. Cititorii isi doresc modele de atitudine si o lume mai frumoasa, iar eu ii invit s-o construim, impreuna, A?cu manusiA?." ( Mihaela Nicola )

Mihaela Nicola este unul dintre cei mai renumiti practicieni ai comunicarii din Romania, avand optsprezece ani de experienta in domeniul relatiilor publice si publicitatii. Conduce holdingul de comunicare "the group", agentia numarul 1 din Romania, conform cifrelor oficiale (www.thegroup.ro). Este doctorand in comunicare la Facultatea de Relatii Publice si Comunicare din Bucuresti si a publicat peste doua sute articole de specialitate in presa din Romania. Este profesor de maniere elegante certificat de Scoala de Protocol din Washington DC (2005) si autoarea volumelor Publicitate (1999), Bazele publicitatii (2000), Pe tocuri (2007).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cu manusi
Cartea Cu manusi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cu manusi - Mihaela Nicola" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Omul este un mare fazan pe lume - Herta Mueller Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Herta Mueller
21,60 lei
Enciclopedia zmeilor - Cartarescu Mircea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cartarescu Mircea
0,00 lei
Regele cu pene - Constantin Ciuca Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Constantin Ciuca
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana