Cu fiecare zi mai aproape. O psihoterapie povestita de ambii participanti

Cu fiecare zi mai aproape. O psihoterapie povestita de ambii participanti - Irvin D. Yalom, Ginny Elkin
Pret: 42,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCu fiecare zi mai aproape. O psihoterapie povestita de ambii participanti
Comanda acum "Cu fiecare zi mai aproape. O psihoterapie povestita de ambii participanti - Irvin D. Yalom, Ginny Elkin" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
Cunoscutul psihoterapeut si scriitor Irvin D. Yalom isi surprinde din nou numerosii cititori printr-o carte in care ambii participanti la o psihoterapie isi comunica gandurile si sentimentele. Ginny Elkin, o tanara talentata dar chinuita de suferinta psihica, intra intr-o terapie cu Yalom, dupa ce fusese diagnosticata psihiatric ca "schizoida" si incercase mai multe variante de tratament. Ca parte a colaborarii lor, cei doi decid sa tina fiecare un jurnal al interactiunii. Cartea de fata reproduce fidel aceste jurnale.

Irvin D. Yalom este unul dintre cei mai cunoscuti psihoterapeuti contemporani. Cele mai importante lucrari teoretice le-a dedicat psihoterapiei de grup si psihoterapiei existentiale. Profesor de psihiatrie la Stanford University, Yalom a primit in anul 2000 Premiul Oscar Pfister din partea Asociatiei Americane a Psihiatrilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cu fiecare zi mai aproape. O psihoterapie povestita de ambii participanti
Cartea Cu fiecare zi mai aproape. O psihoterapie povestita de ambii participanti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cu fiecare zi mai aproape. O psihoterapie povestita de ambii participanti - Irvin D. Yalom, Ginny Elkin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Stiintele comportamentului uman - Ovidiu Popa-Velea Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Ovidiu Popa-Velea
65,55 lei
Testarea psihologica - Susana Urbina Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Susana Urbina
46,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie