Cu fata la perete

Cu fata la perete - Livius Ciocarlie
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCu fata la perete
Comanda acum "Cu fata la perete - Livius Ciocarlie" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
In Cu fata la perete, Livius Ciocarlie isi (re)citeste si (re)scrie propria biografie cu aceeasi acuitate rafinata dintotdeauna, dar cu o cruzime sporita si cu un fel de luciditate ultimativa a marturisirii. ?Omul suprafetelor" ce se pretinde a fi se intilneste, in scris, cu Bernardo Soares, heteronimul lui Fernando Pessoa, isi reexamineaza la singe retractilitatile, inaderentele, naivitatile, insuficientele si, pornind de la propria experienta - de viata, de lectura, de scris? -, supune tuturor intrebarilor posibile conditia omului modern. Autenticitatea scrisului sau nu e, s-ar zice, altceva decit arta de a-si pune in scena, cu extrema finete, o onestitate impinsa pina la extrem.  

? Cu fata la perete este cronica unei descoperiri tardive. Cind, cu ani in urma, l-am descoperit pe Bernardo Soares, nu mi-a spus prea mult. Reintilnindu-l, tot pe cale livresca, mi-am zis: Mai! Omul asta imi aduce aminte de cineva. Cautind bine-bine, am gasit: sint eu. Nu semanam noi chiar in toate, dar asta nu schimba mare lucru. Nici cu mine insumi nu seman leit." (Livius Ciocarlie )  

?Avem in cazul miilor de pagini apartinind genului datorate lui Ciocarlie unul dintre cele mai intinse jurnale de existenta (cum le-a numit M. Zamfir) si, in orice caz, unul dintre cele mai valoroase literar din intreaga noastra literatura."(Nicolae Manolescu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cu fata la perete
Cartea Cu fata la perete in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cu fata la perete - Livius Ciocarlie" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Rugati-va pentru fratele Alexandru - Constantin Noica Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Constantin Noica
19,80 lei
Cronica de familie vol.III - Petru Dumitriu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Petru Dumitriu
13,20 lei
Regele cu pene - Constantin Ciuca Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Constantin Ciuca
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana