Criza lumii moderne

Criza lumii moderne - Rene Guenon
Pret: 19,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCriza lumii moderne
  • Autor: Rene Guenon
  • Editura: Humanitas
  • Colectia: Seria de autor Rene Guenon
  • Categoria: Politica
  • ISBN: 978-973-50-1316-5
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 172
  • Format carte:
Comanda acum "Criza lumii moderne - Rene Guenon" de pe libraria ishop la pretul de 19,80 lei
Descriere carte:
Un studiu fundamental al unui veritabil maestru spiritual, care analizeaza starea critica a lumii moderne si posibilitatile de depasire a acestei "varste sumbre" a Occidentului.

"Criza lumii moderne" are reputatia de a fi ... bulversat constiintele occidentale intr-o epoca in care se parea ca triumfasera avatarurile modernismului. Pragmatismul, stiintele empirice aservite scopurilor industriale, filozofiile umaniste si seculare, declinul elitelelor spirituale nu erau altceva decat semnele unei deviatii fatale pentru Occident de la o traditie spirituala care incepuse sa-si piarda vigoarea odata cu Renasterea. Singura speranta pentru salvarea lumii moderne de completa desacralizare, nota Guenon, va veni de la o elita spirituala, o aristocratie de alesi si de initiati care sa restaureze atat doctrina originara a catolicismului, cat si legaturile fecunde dintre Occident si Orient.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Criza lumii moderne
Cartea Criza lumii moderne in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Criza lumii moderne - Rene Guenon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Religie si politica in Romania postcomunista - Lavinia Stan, Lucian Turcescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Lavinia Stan, Lucian Turcescu
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica