Criza adolescentei

Criza adolescentei - Dr Stephane Clerget
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCriza adolescentei
Comanda acum "Criza adolescentei - Dr Stephane Clerget" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
?Fiul meu a devenit foarte agresiv?, ?Fiica mea este mereu nemultumita de ceva?, ?Se supara din orice?, ?Isi asuma riscuri necalculate?, ?Isi provoaca vomismente?, ?Cred ca ia droguri?, ?Are niste prieteni ciudati?, ?Nu mai invata ca inainte?, ?Cred ca este homosexual?, ?O doare mereu capul si burta?, ?Nu se mai desparte de playstation?, ?Parca nu ar mai fi ea?. In adolescenta, schimbarile sunt numeroase si adesea dificil de inteles atat pentru adolescent, cat si pentru anturajul lui. Care este semnificatia acestor schimbari si cum pot fi ele integrate? Iata o carte care incearca sa explice, in mod clar, parintilor, specialistilor in domeniu si adolescentilor insisi mecanismele psihologice cele mai profunde care declanseaza criza din adolescenta.

Stephane Clerget este psihiatru pentru copii si adolescenti. Isi desfasoara activitatea la cabinet, in spital, dar face si cercetare clinica. In fiecare saptamana raspunde in direct intrebarilor puse de adolescenti in cadrul unei emisiuni televizate.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Criza adolescentei
Cartea Criza adolescentei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Criza adolescentei - Dr Stephane Clerget" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa fii un tata bun pentru fiica ta - Alain Braconnier Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Alain Braconnier
28,40 lei
Arta culpabilizarii - Robert Neuburger Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Robert Neuburger
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata