Crime

Crime - Ferdinand Von Schirach
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCrime
Comanda acum "Crime - Ferdinand Von Schirach" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Impartaseste experienta unui avocat insarcinat sa apere infractori, criminali si diversi alti oameni intrati sub incidenta legii!

Crime este o colectie de povestiri inspirate de experientele neobisnuite pe care le-a trait Ferdinand von Schirach, avocat insarcinat sa apere deopotriva drepturile unor indivizi acuzati de grave infractiuni sau ale unor inocenti care s-au trezit sub incidenta legii.

--- Dupa patruzeci de ani de casatorie, un gentlemen respectabil, doctor in medicina, isi ucide sotia. Cu sange rece. Apoi, el insusi, cheama politia. Sentinta pe care o primeste va va contrazice de buna seama asteptarile.

--- Un om jefuieste o banca. O sa va para de necrezut, dar a avut motive intemeiate sa faca acest lucru. Curtea germana il va achita.

--- O tanara femeie isi ucide fratele. Din dragoste. Cat de inocenta poate fi ea?

Povesti incredibile, dar absolut adevarate.

Ca avocat si consilier al apararii, Von Schirach a avut de-a face in mod direct cu mai multe astfel de persoane care au comis crime sau au fost martori ai unor acte de extrema violenta. Povestile relatate fac referinta la experienta de zi cu zi a autorului, iar stilul laconic in care sunt prezentate - si care aminteste de scriitura lui Raymond Chandler - le sporeste si mai mult intensitatea.

Ferdinand von Schirach s-a nascut in 1964 la Manchen. Dupa ce si-a facut studiile de drept la Bonn si Koln, s-a stabilit in 1994 la Berlin, unde activeaza ca avocat specializat in drept penal. Von Schirach trece drept "avocatul celebritatilor" intrucat i-a reprezentat, printre altii, pe spionul BND (Serviciul Secret Federal) Norbert Juretzko si apoi pe Ganter Schabowski in asa-numitul proces al Biroului politic. De asemenea, a devenit cunoscut in urma cazului Liechtenstein (divulgarea situatiilor de evaziune fiscala din asa-numitele raiuri fara taxe), cand a depus plangere impotriva BND. A pledat in numele familiei actorului decedat Klaus Kinski, impotriva serviciului de protectie a datelor de la Berlin, atunci cand acesta a aprobat publicarea fiselor medicale ale bolnavului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Crime
Cartea Crime in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Crime - Ferdinand Von Schirach" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sunetul Viorii - Andrea Calogero Camilleri Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Andrea Calogero Camilleri
20,61 lei
Recviem pentru voce si pian - Chase J. Hadley Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Chase J. Hadley
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Romane politisteCarti recomandate din categoria Romane politiste