Crezul meu

Crezul meu - Carlos Fuentes
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCrezul meu
Comanda acum "Crezul meu - Carlos Fuentes" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Memorii? Autobiografie? Jurnal? Confesiune? Ce este acest Crezul meu pe care ni-l propune Carlos Fuentes la varsta bilanturilor? Un cocteil din toate acestea si totusi altceva. Fara doar si poate, patronul literelor mexicane ne arunca o provocare sub forma unui ?abecedar" intim al gandurilor, meditatiilor si amintirilor sale de o viata. O carte-inventar sau o carte-promenada prin crezurile unui scriitor, care debuteaza cu Amistad (Prietenie), Bunuel si Cinema si navigheaza prin arhipelagul literelor alfabetului pana la Wittgenstein, Xenofobie, Zebra si Z?rich. Un excurs demn de traditia lui Montaigne, dar care are isi creeaza propriul vehicul original ? o specie inedita de autobiografie literara.

?Crezul meu este indiscutabil genul de carte pe care cititorii il indragesc cel mai mult ? personala, idiosincratica, mustind de anecdote proaspete si citate ilustrative, bogata in digresiuni, lirica, sexy, deopotriva surprinzatoare si inteleapta."Michael Dirda, The Washington Post

?In Crezul meu, Carlos Fuentes exploreaza cu un talent stralucit un alfabet al conditiei umane, de la A la Z, de la arta la politica, de la dragoste la moarte. Este o carte sclipitoare scrisa de un om ce apartine incontestabil civilizatiei autentice."Arthur Schlessinger, Jr.

?Alternand amintiri personale si reflectii politice, comentarii literare si emotii din cele mai intime, scriitorul mexican compune o singulara si fascinanta biografie intelectuala, in care ne sunt livrate cheile vietii si operei sale."Magazine litteraire

?Erudita, fermecatoare, inteligenta, amuzanta si adesea emotionanta, aceasta carte are cate ceva din toate si cate ceva pentru fiecare."
Hugh Thomas


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Crezul meu
Cartea Crezul meu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Crezul meu - Carlos Fuentes" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mr. Nastase - Ilie Nastase Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ilie Nastase
26,59 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica