Credinte care au schimbat lumea

Credinte care au schimbat lumea - John Bowker
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCredinte care au schimbat lumea
Comanda acum "Credinte care au schimbat lumea - John Bowker" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
John Bowker a fost profesor de Studii Religioase la Universitatea din Lancaster si decan la Trinity College din Cambridge, din 1984 pana in 1991. A fost asistent la Universitatea din Pennsylvania si la Universitatea de Stat din Carolina de Nord. Este editorul Dictionarului Oxford al Religiilor Lumii si autor al cartilor Ce cred musulmanii, Dumnezeu - o scurta descriere, Istoria ilustrata Cambridge a Religiilor, Neuronii Sacri si Intelesul mortii, care a castigat premiul HarperCollins pentru carti religioase. In prezent locuieste in Cambridge, impreuna cu sotia sa.

De la Exodul evreilor de acum mai mult de 3000 de ani si pana la importanta shintoismului in Japonia moderna, istoriile celor mai importante religii ale lumii sunt aduse la lumina, fiind explicate doctrinele din spatele fiecareia.
Aceasta nu este doar o cercetare a modului in care credintele au evoluat de-a lungul istoriei, ci si o reflectie actuala asupra modului in care credintele continua sa contureze lumea.
Religiile cuprinse in aceasta carte includ iudaismul, crestinismul, islamul, hinduismul, jainismul, zoroastrismul, sikhismul, budismul, confucianismul, daoismul si shintoismul.

Credintele religioase au definit istoria lumii. Diferite si foarte puternice, acestea au marcat cultura, filosofia si politica, inspirand minunate opere de arta, creand sisteme de gandire si hotarand coduri morale. Dar diferentele de credinta pot cauza varsare de sange si razboi. In secolul al XXI-lea este cruciala cunoasterea marilor religii pentru a putea intelege lumea, realizarile sale si conflictele sale.
In Credinte care au schimbat lumea aflam povestea principalelor credinte din cele mai vechi timpuri si pana la impactul din prezent. Prin explicarea intelesului ideilor fiecareia si completarea cu imagini si citate semnificative aceasta este o fascinanta introducere in lumea credintelor evreilor, crestinilor, musulmanilor, hindusilor, budistilor, jainistilor, parsilor si sikhsilor, alaturi de multi altii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Credinte care au schimbat lumea
Cartea Credinte care au schimbat lumea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Credinte care au schimbat lumea - John Bowker" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Istoria generala a Diavolului - Gerald Messadie Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Gerald Messadie
46,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie