Creativitatea in publicitate

Creativitatea in publicitate - Pat Fallon
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCreativitatea in publicitate
Comanda acum "Creativitatea in publicitate - Pat Fallon" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Cercurile de afaceri de astazi sunt animate de dezbateri cu privire la schimbarea profilului consumatorilor. In aceasta carte, autorii argumenteaza ca, indiferent de schimbarile ce au loc pe piata, creativitatea va continua sa joace un rol crucial. Autorii afirma ca organizatiile au mai multe rezerve interne de creativitate decat isi pot imagina, insa, fie nu le lasa sa se manifeste, fie le canalizeaza intr-o directie necorespunzatoare.
Cum pot fi evitate astfel de erori? Avand 25 de ani de experienta in marketing si publicitate, autorii ne dau urmatorul sfat: incercati sa identificati o problema fundamentala a afacerii si apoi cautati cu meticulozitate sa patrundeti in esenta acesteia, fapt care va va permite sa gasiti solutii spectaculoase.
Autorii insista asupra faptului ca succesul unei reclame nu depinde neaparat de dimensiunea fondurilor cheltuite, deoarece valoarea ideilor nu depinde de marimea bugetului.
Pat Fallon este cofondatorul si presedintele Fallon Wordwide, o subsidiara a Publicis Group, unul dintre cele mai mari conglomerate media si publicitare din lume. Fred Senn si-a inceput cariera sa in publicitate ca manager al unei campanii pentru first Bank System. A lucrat apoi cu Pat Fallon care I-a solicitat sa fie unul dintre partenerii fondatori ai agentiei Fallon.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Creativitatea in publicitate
Cartea Creativitatea in publicitate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Creativitatea in publicitate - Pat Fallon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa iti gasesti clienti - Carton Francine Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Carton Francine
28,40 lei
Strategii de marketing bancar - Iuliana Cetina , Emanuel Odobescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Iuliana Cetina , Emanuel Odobescu
19,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate