Creativitatea in gandirea critica

Creativitatea in gandirea critica - Anthony Weston
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCreativitatea in gandirea critica
  • Autor: Anthony Weston
  • Editura: All
  • Colectia: In Afara Colectiilor
  • Categoria: Filosofie
  • ISBN: 973-571-737-7
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 136
  • Format carte:
Comanda acum "Creativitatea in gandirea critica - Anthony Weston" de pe libraria ishop la pretul de 14,16 lei
Descriere carte:
Aceasta carte isi propune ss fie in primul rand un text suplimentar pentru un curs de gandire critica pentru studenti sau liceeni, desi invita si la studiu individual si ar trebui sa fie folosit si in workshopurile de creativitate. In ceea ce priveste partea de gandire critica, aceasta carte nu este exhaustiva: intr-adevar, multe dintre abilitatile analitice si argumentative nici nu sunt mentionate aici. Scopul acestei carti este sa supuna atentiei o calitate care este de cele mai multe ori ignorata. A fi capabil sa vezi lumea in lumina posibilitatii este o abilitate vitala.
Sectiunea de exercitii se incheie printr-o provocare adresata studentilor de a folosi ideile lor in lumea reala si de a schimba modul in care functioneaza anumite lucruri. Acest lucru nu este usor de realizat si nici nu suntem obisnuiti sa procedam astfel, dar rezultatul nu este doar o transformare a lumii (sa speram), ci o transformare a studentilor si a intregii comunitati. Incercati sa incheiati cursul cu o astfel de sarcina, sau cu un astfel de proiect. As fi onorat sa aud ca exista schimbari si de asemenea, as fi onorat sa primesc orice sugestii aveti pentru imbunatatirea acestei carti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Creativitatea in gandirea critica
Cartea Creativitatea in gandirea critica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Creativitatea in gandirea critica - Anthony Weston" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Etica. Morala si putere - Doru Tompea Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Doru Tompea
0,00 lei
Limbaj si realitate. O introducere in filosofia limbajului - Michael Devitt, Kim Sterelny Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Michael Devitt, Kim Sterelny
16,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie