Craciun in lumea copiilor

Craciun in lumea copiilor - Elena Arsene, Anemarie Popescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCraciun in lumea copiilor
Comanda acum "Craciun in lumea copiilor - Elena Arsene, Anemarie Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 15,53 lei
Descriere carte:
STILLE NACHT, HEILIGE NACHT...

O adevarata "tolba cu povesti si versuri", in limba germana, asa cum meriti de Craciun, pentru ca te-ai aratat copil cuminte si ti-ai vazut de treaba in timpul anului la orele cu pricina, exercitii de vocabular (deh, tot nu strica, unde, iar asta o stii si tu prea bine, nici germana asta nu-i chiar romana, pe care-o vorbesti toata ziua buna ziua, acasa si la joaca), dar si o sumedenie de mici bricolaje, cuvinte incrucisate "und viele andere tolle Dinge"... Ei, cam despre asa ceva e vorba in cartea celor doua autoare. "Schon gespannt? Sollst du auch!" Si, la drept vorbind, de ce nu te-ai bucura si singur de cate surprize te mai asteapta prin paginile cartii asteia?

O initiativa generoasa a doua cadre didactice de specialitate - le-am numit aici pe Elena Arsene, de 12 ani profesoara de limba germana la ciclul primar si cel gimnazial, si pe Annemarie Popescu, de 19 ani profesoara de limba germana la toate nivelurile invatamantului preuniversitar -, "Weihnachten in der Kinderwelt" aduce copiilor, pe langa un plus de invatatura (metodologic "gesehen", nimic nu-i cu totul intamplator, mai ales cand e facut cu masura si har, cu selectia unor texte adecvate nivelului de intelegere a elevilor mai mici), lucrul acela aparte, ascuns indaratul a ceea ce indeobste numim... "spiritul Craciunului". Cu ilustratii care sa le smulga copiilor cel putin un zambet, cu cantecele si poezioare nascute de sub condeiele clasicilor literaturii germane sau venind din traditia populara si cate un vocabular, de mare ajutor atat pentru cei care au mai uitat de una si de alta, cat si pentru cei care de-abia asteapta sa invete lucruri noi, "Craciun in lumea copiilor" este o carte educativa, din care toata lumea are cate ceva de invatat, pana si profesorii, cand vine vorba, de exemplu, sa puna la cale... o serbare de Craciun. Si ce ti-ai dori atunci sa ai mai mult la indemana decat o carte... ca o serbare de Craciun!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Craciun in lumea copiilor
Cartea Craciun in lumea copiilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Craciun in lumea copiilor - Elena Arsene, Anemarie Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Creaturi mitice carte cu abtibilduri - Natasha Reed Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti pentru copii
Natasha Reed
21,84 lei
Ganganii - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti pentru copii
***
24,69 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti pentru copiiCarti recomandate din categoria Carti pentru copii