Cosmar si mantuire

Cosmar si mantuire - Ioan Chertitie
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCosmar si mantuire
  • Autor: Ioan Chertitie
  • Editura: Stefan
  • Colectia:
  • Categoria: Comunism
  • ISBN: 978-973-118-210-0
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 239
  • Format carte: 13 x 20
Comanda acum "Cosmar si mantuire - Ioan Chertitie" de pe libraria ishop la pretul de 19,95 lei
Descriere carte:
Am scris aceasta carte acum cinci ani, cand Dumnezeu a inceput sa-mi rascoleasca gradina inimii, sadindu-mi floarea firava a credintei. Cand aceasta a inceput sa inmugureasca multa vrema n-am avut curajul s-o privesc, de teama ca nu cumva sa se ofileasca. Apoi am inteles ca Dumnezeu vrea sa povestesc tuturor viata mea pacatoasa pana cand El m-a scos din mocirla depravarii.Sinuciderile si atrocitatile din Penitenciarul Baia Mare precum si faptele de coruptie din sistemul penitenciar sunt lucruri care s-au petrecut aievea. O parte dintre ele le-am trait chiar eu in cei zece ani cat am fost subofiter, o parte le stiu din surse demne de incredere. Aparitia carti a starnit un imens scandal in randul unor asa zisi crestini din cultele neoprotestante, pudici peste masura, care m-au acuzat ca am folosit un limbaj nedemn de un pretins credincios cum sunt eu. Le-am spus tuturor ca nu m-am adresat pocaintilor, ci acelor care il cauta cu adevarat pe Dumnezeu. Prin aceasta carte nu vreau sa fac nimic alceva decat sa construiesc un pod relational peste care sa treaca Iisus de la inima mea la inima cititorilor, la inima celor care simt ca au suflet ratacit. Pentru ca numai in Dumnezeu ne putemm gasi originea, identitatea, importanta si ratiunea existentei noastre. Orice alta cale duce spre o fundatura de unde nu exista iesire.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cosmar si mantuire
Cartea Cosmar si mantuire in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cosmar si mantuire - Ioan Chertitie" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O tinerete in Romania - Bernard Politzer Urmatoarea carte recomandata din categoria Comunism
Bernard Politzer
19,00 lei
Activistii marunti - Istorii de viata - Zolt?n Rost?s, Antonio Momoc Urmatoarea carte recomandata din categoria Comunism
Zolt?n Rost?s, Antonio Momoc
30,40 lei
Partidul, Securitatea, Cultele - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Comunism
Paul Stewart, Chriss Riddell
31,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ComunismCarti recomandate din categoria Comunism