Corticoterapia In Practica Medicala

Corticoterapia In Practica Medicala - Coordonator Andrei Nanu
Pret: 66,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCorticoterapia In Practica Medicala
Comanda acum "Corticoterapia In Practica Medicala - Coordonator Andrei Nanu" de pe libraria ishop la pretul de 66,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea reprezinta o sinteza a utilizarii corticoterapiei in practica medicala, structurata pe specialitati medicale. Volumul nu are un caracter descriptiv, ci mai degraba unul ilustrativ, cu sansa ca cititorul sa acceseze cu usurinta datele actuale ale practicii medicale la nivel mondial in acest domeniu.

Prezentarea pe specialitati medicale a pornit de la interesul practic pe care aceasta il implica. Utilizarea graficelor-sinteza permite orientari practice ce rezulta din continutul graficelor, nu numai din concluzii.

Modul de ilustrare tehnica sugereaza elemente generale de orientare si caracterul concis al unei problematici de mare complexitate care, indiferent de specialitate, include in ea intreaga practica medicala.

Contributia liderilor din domeniile medicale din Romania implicati in sistemul de invatamant si in elaborarea ghidurilor de practica a condus la realizarea acestui volum util medicului, indiferent de specialitate, acesta putandu-se orienta mai usor pe baza indexului.

Cartea nu este un tratat, nu este nici o monografie, ci este o elaborare particulara a modului de aplicare a corticoterapiei in practica clinica, o sinteza care permite intelegerea integrativa a aplicarii corticoterapiei in practica medicala din orice specialitate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Corticoterapia In Practica Medicala
Cartea Corticoterapia In Practica Medicala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Corticoterapia In Practica Medicala - Coordonator Andrei Nanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Incursiune in reflexoterapie - Ion Chiruta, Vasile Postolica Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Ion Chiruta, Vasile Postolica
13,20 lei
Detoxifierea ficatului in 9 zile - Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
18,90 lei
Cum sa tratam artrita - Margaret Hills, Srn Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Margaret Hills, Srn
12,92 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Diagnostic / TratamentCarti recomandate din categoria Diagnostic / Tratament